JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Englantilainen Harwin tunnetaan teollisuuden laitteiden liitintoimittajana. Nyt yritys on esitellyt uuden M225-liitinsarjan. Se kestää 10 G:n tärinää jopa kuusi tuntia.

M225-sarja on suorituskykyinen liitin teollisuuden sovelluksiin, joissa kaapeliliitännän pitää pitää hyvin hankalissa oloissa. Sitä käytetään esimerkiksi isojen koneiden etäohjaimissa ja nostureissa. Kestävyys on seurausta lasivahvistetusta PPS-kotelosta.

Liitinnastat ovat M225-sarjassa kahdessa rivissä kahden millin välein. Ne istuvat naarasliittimeen tiukasti. Johdinlankoja on viittä eri paksuutta (22-28 AWG).

Jokaisen urosjohtimen läpi voidaan ajaa isompaa 3,0 ampeerin virtaa, kun kaikki langat ovat kuormitettuja. Yksittäinen johdin kestää 3,3 ampeeria.

Liitos pitää, sillä naaraskontakteissa on kolme urosnastaan osuvaa pintaa aiemman kahden sijaan. Tämä parantaa liitännän luotettavuutta.

M225-sarja kestää lämpötiloja -55 asteesta +125 asteeseen. Liittimen kotelo kestää 50 liittämistä. Niiden käyttökohteet löytyvät esimerkiksi teollisuusautomaatiosta ja prosessitekniikan koneista, roboteista, testauslaitteista ja vastaavista vaativista kohteista.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Ajoneuvoista voidaan tehdä tietoturvallisia

Tulevaisuudessa V2I- (vehicle to infrastructure) ja V2V-yhteydet (vehicle to vehicle) saavat rinnalleen V2X-tietoliikenteen (vehicle to everything). Kyse on miljardin dollarin markkinoista, joka kiinnostaa kuluttajaakin yhä enemmän. Yksi tavoite V2X-yhteyksissä on vähentää onnettomuuksia informaation vaihdon avulla.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2