JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Englantilainen Harwin tunnetaan teollisuuden laitteiden liitintoimittajana. Nyt yritys on esitellyt uuden M225-liitinsarjan. Se kestää 10 G:n tärinää jopa kuusi tuntia.

M225-sarja on suorituskykyinen liitin teollisuuden sovelluksiin, joissa kaapeliliitännän pitää pitää hyvin hankalissa oloissa. Sitä käytetään esimerkiksi isojen koneiden etäohjaimissa ja nostureissa. Kestävyys on seurausta lasivahvistetusta PPS-kotelosta.

Liitinnastat ovat M225-sarjassa kahdessa rivissä kahden millin välein. Ne istuvat naarasliittimeen tiukasti. Johdinlankoja on viittä eri paksuutta (22-28 AWG).

Jokaisen urosjohtimen läpi voidaan ajaa isompaa 3,0 ampeerin virtaa, kun kaikki langat ovat kuormitettuja. Yksittäinen johdin kestää 3,3 ampeeria.

Liitos pitää, sillä naaraskontakteissa on kolme urosnastaan osuvaa pintaa aiemman kahden sijaan. Tämä parantaa liitännän luotettavuutta.

M225-sarja kestää lämpötiloja -55 asteesta +125 asteeseen. Liittimen kotelo kestää 50 liittämistä. Niiden käyttökohteet löytyvät esimerkiksi teollisuusautomaatiosta ja prosessitekniikan koneista, roboteista, testauslaitteista ja vastaavista vaativista kohteista.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template