JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

IT-palveluyhtiö CGI rekrytoi Suomessa 1000 uutta nuorta osaajaa tämän vuoden aikana. Nyt 3700 työntekijää 18 paikkakunnalla työllistävä yritys kutsuu IT-alan nuoret osaajat Helsinkiin Future Talent -tapahtumaan 25.1.2018. Tapahtumassa on tarjolla 100 työpaikkaa eri puolilta Suomea.

Uusia työntekijöitä haetaan muun muassa mobiili- ja Java-kehittämiseen sekä tekoäly- ja analytiikkaratkaisujen kehittämiseen. Rekrytoinnit painottuvat suurimpiin opiskelijakaupunkeihin Suomessa.

- Rekrytoimme pääsääntöisesti kokeneita osaajia, mutta meillä on kunnianhimoinen tavoite myös nuorten työllistämisessä ja osaamisen kehittämisessä. Future Talent -ohjelma on CGI:n vastaus toimialamme osaajapulaan, kertoo henkilöstöjohtaja Ulla Walli.

Rekrytointien lisäksi Future Talent -ohjelma on CGI:n tapa auttaa nuoria työuransa käynnistämisessä. Työntekijöitä tuetaan myös koulutuksin sekä mestari-kisälli-järjestelyllä, jossa yhdistetään nuoria ja seniori-osaajia työpareiksi.

Osana rekrytointiohjelmaa CGI järjestää Finlandia-talossa Future Talent -tapahtuman perjantaina 25.1.2019. Tapahtumaan järjestetään ilmaiset kuljetukset Tampereelta, Turusta, Lahdesta ja Lappeenrannasta. Lisäksi CGI sponsoroi omatoimisesti muilta paikkakunnilta matkustavia.

- Tapahtumassa haettavana on noin 100 uutta työ- ja harjoittelupaikkaa. Lisäksi se on hyvä tilaisuus tutustua IT-alaan ja rekrytoiviin tiiminvetäjiimme myös tulevaisuutta silmälläpitäen, Walli kertoo.

CGI rekrytoi nuoria osaajia sekä suoraan vakituisiin tehtäviin että palkalliseen harjoitteluun, joka kestää 4–6 kuukautta tehtävästä riippuen. Harjoittelujaksoja rytmitetään pitkin vuotta niin, että ne istuvat myös oppilaitosten sykliin ja opiskelijoiden kesätyötarpeisiin.

Tietystä teknologia-alueesta kiinnostuneita Walli rohkaisee olemaan yhteydessä myös omatoimisesti CGI:n suuntaan. Tähän mennessä harjoittelijoista jopa kaksi kolmesta on rekrytoitu harjoittelun jälkeen vakituiseen tehtävään.

Lisätietoa Future Talent -ohjelmasta ja ilmoittautumiset tapahtumakuljetuksiin löytyvät osoitteesta www.cgi.fi/fi/future-talent-2019.

 

IoT-laitteiden tietoturva on retuperällä

Viime syksynä Mirai-haittaohjelma valloitti tuhansia ja tuhansia valvontakameroita palvelunestohyökkäyksiä varten. Barr Groupin tuore kyselytutkimus osoittaa, että sulautettujen laitteiden suunnittelijat eivät vieläkään suhtaudu riittävän vakavasti laitteiden tietoturvaan.

Lue lisää...

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...
 
 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2ECF template