JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kun puhelimen näytön koko on kasvanut 6-7-tuumaiseksi, seuraava keino kasvattaa näyttö alaa on liittää yhteen kaksi näyttöä. Samsung on jo esitellyt taipuvan Infinity Flex -näyttönsä, mutta uusin patentti kuvaa ratkaisua, jossa kaksi laitetta on liitetty yhteen magneettisesti.

Samsungin patentista kertoi LetsGoDigital-sivusto. WIPOn eilen julkistamassa patentissa laite koostuu kahdesta erillisestä kotelosta, joissa molemmissa on lähes kehyksetön näyttö ja omat kameransa. Magneettisesta mekanismista, joka pitää ruudut yhdessä, ei ole kerrottu yksityiskohtia.

Laitteessa voi näyttää perusinformaatiota vasemmalla näytöllä samaan aikaan, kun vaikkapa video pyörii oikealla ruudulla. Näytöt voi kääntää haluttuun kulmaan ja tietenkin avata yhdeksi suureksi näytöksi.

Samsung on myös patentoinut taivutettavan puhelimen, jossa näytön kasvaminen perustuu uudenlaiseen liukumekanismiin. Korealaisyrityksen patentein suojaamien tekniikoiden kaupallistamisesta ei tietenkään ole vielä tietoa, mutta ainakin yritys sijoittaa valtavasti tutkimusresursseja eri tekniikoiden kehittämiseen.

Uudesta patentista voi lukea LetsGoDigitalin sivuilla.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Roima parannus IoT-verkkojen tietoturvaan

Langattomia IoT-laitteita pidetään merkittävänä uhkana teollisuuden tietoverkkojen turvallisuudelle. Tietoturvassa voidaan kuitenkin päästä roimasti paremmalle tasolle soveltamalla TLS-suojausmenettelyn virtaviivaistettua johdannaista, jonka avulla ei-IP-pohjaiset IoT-solmut voidaan turvallisesti liittää IP-pohjaisiin verkkoihin. Vahva tietoturva voidaan näin kattaa koko verkkojärjestelmän päästä päähän.

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template