JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Saksalainen congatec on esitellyt uusia versioita NXP:N i.MX 8 -pohjaisiin SMARC 2.0- ja Qseven-formaatteihin. Ultravähävirtainen, mutta tehokas prosessori tuo lisävaihtoehtoja 2-4 watin tehobudjetilla suunniteltaviin teollisuuden laitteisiin.

SMARC 2.0- ja Qseven ovat tuoreempia pienikokoisia korttistandardeja, jotka sopivat esimerkiksi teollisuuden IoT-laitteiden toteutuksiin. Arm Cortex-A35-suorittimilla niihin saa 2-4 laskentaydintä, LPDDR4-muistiväylän ja 1-2 grafiikkaydintä.

Congatec tarjoaa laitesuunnittelijoille tukea oman Technical Solution enter -keskuksen avulla. Linuxille ja Androidille luvassa on pitkän aikavälin ohjelmistotuki ja keskus auttaa myös komponenttien ja kantakorttien valinnassa.

Congatec itse suosittelee tällä hetkellä SMARC 2.0 -korttiformaattia, jossa pakkaustiheys ja grafiikkaominaisuudet ovat Qseveniä paremmat. Yhtiö näkee, että pienissä korteissa trendi menee selvästi Qsevenistä SMARC 2.0:een.

SMARC 2.0 -kortista voi lukea enemmän teknisestä artikkelistamme

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Roima parannus IoT-verkkojen tietoturvaan

Langattomia IoT-laitteita pidetään merkittävänä uhkana teollisuuden tietoverkkojen turvallisuudelle. Tietoturvassa voidaan kuitenkin päästä roimasti paremmalle tasolle soveltamalla TLS-suojausmenettelyn virtaviivaistettua johdannaista, jonka avulla ei-IP-pohjaiset IoT-solmut voidaan turvallisesti liittää IP-pohjaisiin verkkoihin. Vahva tietoturva voidaan näin kattaa koko verkkojärjestelmän päästä päähän.

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template