JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Muoviin valetun rakenteellisen elektroniikan eli  IMSE-tekniikan kehittäjä, oululainen TacoTek avaa paikallisen tuotekehitys- ja asiakastukiyksikön Saksan Ulmiin. Läsnäolo Saksan paikallisilla jättimarkkinoilla mahdollistaa tehokkaamman IMSE-tuotekehitystuen yhtiön nopeasti eteneville asiakkaille, ja se täydentää jo olemassa olevia myyntiyksiköitä Baijerin ja Baden-Württembergin osavaltioissa.

- TactoTekillä on useita aktiivisia asiakasprojekteja käynnissä Ulmin lähialueilla. IMSE-ratkaisut mahdollistavat enemmän muotoilun vapautta verrattuna perinteiseen elektroniikkasuunnitteluun. Lähellä asiakasta annettu suunnittelu- ja tuotekehitystuki tuo IMSE-ratkaisujen mahdollisuudet ja edut tehokkaammin suoraan käytäntöön, on asiakasystävällisempää, sekä nopeuttaa asiakasprojektien läpiviemistä massatuotantoon, sanoo TactoTekin myyntijohtaja Sami Hyyryläinen.

Elektronisia toimintoja, kuten kosketus- ja liukukytkimiä sekä antenneja muovirakenteen sisään integroivan IMSE-teknologian kysyntä kasvaa useilla toimialoilla. Autovnalmistajat, teolliset muotoilijat, IoT-laite- sekä kodinkonevalmistajat ovat vahvasti ajamassa muutosta IMSE-teknologian mahdollistaman keveyden, kestävyyden, tilansäästöominaisuuksien sekä kokoonpanokulujen pienenemisen takia. Teknologia avaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia muotoilulle ja brändien erottautumiskyvylle.

TactoTekin toimitusjohtaja Jussi Harvelan mukaan alueellinen tuki tulee nimenomaan nopeuttamaan asiakkaiden tuotekehitystä heidän omissa tuotantotiloissaan. - IMSE-teknologian avulla voimme kehittää aivan uuden tyyppisiä ja mielenkiintoisia ratkaisuja vaativien asiakkaidemme tarpeisiin. CAD- ja CAE-työkalujen avulla mahdollistamme teknologia-alustan käyttöönoton myös paljon entistä nopeammin, Harvela sanoo.

 

 

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template