JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

OnePlus julkisti eilen uuden 6T-puhelimen, jolla se haluaa kaapata lisää käyttäjiä Suomessa. Yhtiön Suomen maajohtaja Tuomas Lampén ei paljasta koviksi tiedettyjä myyntimääriä, mutta haluaa, että ensi vuonna joka kymmenes Suomessa kuluttajille myyty puhelin on OnePlus-logolla varustettu.

Esimerkiksi tänä vuonna Suomessa myydään Elektroniikan Tukkukauppiaiden tilastojen mukaan noin 2,5-2,6 miljoonaa älypuhelinta. Kun myyntimäärä ei ensi vuonna tästä juuri muutu, tarkoittaa Lampénin tavoittelema 10 prosentin siivu neljännesmiljoonaa puhelinta.

Tämä on aikamoinen saavutus merkiltä, jota ei viisi vuotta sitten ollut edes olemassa. – Olen todella ylpeä yhtiöstä ja brändistämme, sanoi Lampén eilen 6T-mallin julkistuksessa.

10 prosentin siivun saavuttaminen voi hyvinkin onnistua. Elisan rinnalle myyntikanavaksi tuli puoli vuotta sitten Telia ja eilen julkistettiin DNA-sopimus. Kun OnePlussaa voi jatkossa ostaa myös Verkkokauppa.comista, pääse merkki tavoittamaan yhä suuremman joukon kuluttajia.

OnePlus kertoi eilen sopineensa Yhdysvalloissa puhelimien myynnistä T-Mobilen kanssa. Tämä on kiinalaisvalmistajalle tärkeä päänavaus jenkkimarkkinoille, sillä T-Mobilella on yli 5600 myymälää eri puolilla maata.

Euroopassa tilanne on toinen. Suomessa OnePlus on hallinnut operaattorien kuluttajamyyntitilastoja jo pitkään, käytännössä 3T-mallista alkaen. Monessa muussakin Euroopan maassa se on kärjessä tai ainakin kärkikolmikossa. Laadukas rauta, kova suorituskyky ja maltillinen hinta on yhtälö, joka houkuttaa kaikkia hintatietoisia.

Entäpä sitten yritysmyynti? Siitäkin Lampén haluaisi oman osansa, mutta suuriin yrityksiin on vaikea päästä. Se vaatii laajan tuen ja myös enemmän uskottavuutta. Sitä OnePlussalta tällä hetkellä puuttuu yrityspuolelta. - Monissa pienemmissä yrityksissä olemme saavuttaneet suosiota, Lampén kertoo.

Mihin OnePlussan oikeastaan käsittämätön suosio Suomessa perustuu? – Ehkäpä Suomeen jäi Nokian jäljiltä aukko, johon me sovimme, Lampén arvelee.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template