JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ohjelmistotalo Nitor kertoo ostaneensa lokakuun alussa ATK Helsinki -yrityksen. Kaupalla Nitor vahvistaa sekä data science- että yritysarkkitehtuuriosaamistaan. Kaupan myötä Nitorin tiimiin liittyy kaksi pitkän linjan asiantuntijaa: Samuli Visuri ja Jarkko Honkio.

ATK Helsingin avainhenkilöistä Samuli Visuri ottaa johtaakseen Nitor Insightin toimitusjohtajan roolissa. Nitor Insight on Nitorin tekoälyyn, dataan ja koneoppimisen hyödyntämiseen keskittynyt liiketoiminta. Principal Architect Jarkko Honkio siirtyy vastaamaan Nitorin arkkitehtuurikonsultoinnin ja -palveluiden kehittämisestä. ATK Helsingin nykyisistä asiakkaista, kuten Amer Sportsista, tulee kaupan myötä Nitorin asiakkaita.

Ennen ATK Helsingin perustamista Samuli Visuri toimi pitkään Nokialla ja Microsoftilla muun muassa myynnin ennustamisen ja tuotantoketjujen hallinnan analytiikan parissa. Jarkko Honkiolla taas on takanaan pitkä kokemus Sanoman ja Nokian yritysarkkitehtuureiden kehittämisestä.

- Globaaleilla markkinoilla menestyminen edellyttää sitä, että yritykset pystyvät yhä paremmin ennustamaan ja ennakoimaan tulevaa. Kysyntä tekoälyä hyödyntäville analytiikkapalveluille on selvästi kasvussa, sanoo Samuli Visuri.

- Yritysarkkitehtuuriin kohdistuu uudentyyppisiä vaatimuksia, kun yritysten toiminta digitalisoituu ja kehittämisen vauhti kiihtyy. Arkkitehtuurin kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa on inspiroivaa, ja Nitorilla ymmärretään laadun päälle tässäkin asiassa, Jarkko Honkio täydentää.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template