JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Samsung on esitellyt uuden Galaxy A9 -mallin ns. raskaaseen keskisarjaan. 649 euron arvoinen laite on markkinoiden ensimmäinen älypuhelin, jossa on takana neljä eri kamerakennoa. Yhteensä laitteen kameroissa on 71 megapikseliä.

Samsungin mukaan neljä takakameraa takaavat sopivat toiminnot kaikkiin tilanteisiin. 10 megapikselin kennon edessä oleva Telelinssi mahdollistaa tarkat ja laadukkaat lähikuvat myös pidemmältä etäisyydeltä. 8 megapikselin ultralaajakuvakenno tallentaa laajatkin maisemat kerralla. Viiden megapikselin Syvyyskameran ansiosta kuvien terävyysaluetta voidaan säätää ennen kuvan ottamista tai sen jälkeen. Takakannen pääkamerassa on 24 megapikselin kenno. Lisäksi etukamera erottelee samoin 24 miljoonaa pikseliä.

Muilta ominaisuuksiltaan Galaxy A9 on laadukas, mutta jo tavanomainen. 6,3-tuumainen näyttö erottelee 1080 x 2020 pikseliä, prosessori on Samsungin oma 8-ytiminen, työmuistia on 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. MicroSD-kortilla tallennustila laajenee 512 gigatavun verran.

Galaxy A9:n myynti alkaa Suomessa marraskuun lopulla Gigantissa ja Samsungin verkkokaupassa. Suositushinta on 649 euroa.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Teollisella internetillä vauhtia MRO-prosesseihin

Teollista internetiä (IIoT) käyttämällä voidaan parantaa ei-tuotannollisiin hankintoihin liittyviä MRO-prosesseja (Maintenance, Repair, Operating) eurooppalaisen Teollisuus 4.0 -ohjelman määrittämissä raameissa. Artikkelissa luodaan katsaus eräisiin IIoT-teknologioihin ja sovelluksiin, jotka ovat avainasemassa tässä murroksessa. (Artikkelin 1-osa ilmestyi marraskuussa.)

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template