JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Synology on tuonut tarjolle kotikäyttäjän ensimmäiseksi NAS-verkkopalvelimeksi sopivan levyn. DiskStation DS119j on pienikokoinen ja energiaa säästävä yhden levyn NAS-verkkolevypalvelin, joka sopii erityisen hyvin heille, joilla ei ole entuudestaan kokemusta NAS-asemista.

- Moni ei ole koskaan kokeillut NAS-asemaa tai ei tiedä mitä etuja sellaisesta saa myös kotikäytössä. DS119j on ihanteellinen valinta ensimmäistä NAS-asemaansa hankkiville, sillä siinä on kerrassaan monipuolinen ohjelmisto, intuitiivinen käyttöliittymä ja erittäin edullinen hintakin, sanoo Synologyn tuotepäällikkö Michael Wang.

DS119j käyttää virtaa vain 5,01 wattia kiintolevyjen ollessa lepotilassa ja käytössäkin enintään 10,04 wattia. Esimerkiksi kannettava tietokone ahmaisee käytössä helposti yli 45 wattia. Lisäksi DS119j:n melua vaimentava rakenne tekee siitä erittäin hiljaisen useimpiin tietokoneisiin verrattuna.

DS119j voi olla myös kodin multimediapalvelin, sillä sen avulla on helppo jakaa valokuvia ja videotiedostoja ystävillesi sekä suoratoistaa musiikkia, elokuvia ja videoleikkeitä mobiililaitteisiin tai mediasoittimiin.

DS119J käyttämä Synology NAS -laitteille suunniteltu DiskStation Manager -käyttöjärjestelmä sisältää laajan valikoiman tehokkaita sovelluksia tietoturvan ja tehokkuuden varmistamiseksi. Levyn hinta on 89 euroa.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Teollisella internetillä vauhtia MRO-prosesseihin

Teollista internetiä (IIoT) käyttämällä voidaan parantaa ei-tuotannollisiin hankintoihin liittyviä MRO-prosesseja (Maintenance, Repair, Operating) eurooppalaisen Teollisuus 4.0 -ohjelman määrittämissä raameissa. Artikkelissa luodaan katsaus eräisiin IIoT-teknologioihin ja sovelluksiin, jotka ovat avainasemassa tässä murroksessa. (Artikkelin 1-osa ilmestyi marraskuussa.)

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template