JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Elektroniikan komponenttien myyjillä menee tällä hetkellä ihan mukavasti. Kun markkina kasvaa, omat volyymitkin kasvavat. Jakelijoiden taivaalla on kuitenkin tummia pilviä, kun logistiikan jättiyritykset Amazonin ja Alibaban johdolla ovat tulossa samoille apajille.

Kurt Colehover vastaa RS Componentsilla komponenttitoimittajista globaalisti. Hän näkee amazoneissa ja alibaboissa ison uhkan. - Kukaan jakelija ei ole vielä ratkaissut sitä, miten tullaan jakelijasta strategiseksi kumppaniksi. On vaarana jopa se, että jakelijasta tulee tarpeeton koko toimitusketjussa, Colehover aprikoi.

Strateginen kumppanuus tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että yritys ratkaisee teknisiä ongelmiaan yhdessä jakelijan kanssa. RS:n paras työkalu tässä on suunnitteluyhteisö DesignSpark, mutta sitä pitää viilata ja terävöittää.

- DesignSpark on erinomainen yhteisö rakentelijoille, harrastelijoille ja opiskelijoille, mutta sitä on erittäin vaikea muuttaa rahaksi. Tähän pitää löytää keinot.

Ennen kaikkea kuva jakelijasta pitää monipuolistua. – Emme ole pelkkä komponenttien myyjä. Toisaalta ostajia ei pidä sekoittaa tarjoamalla vain uusia online-suunnittelutyökaluja, näitä tarjoaa jokainen. Tärkeintä on tarjota työkaluja, joiden taataan toimivan toimittajien komponenttien kanssa.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Roima parannus IoT-verkkojen tietoturvaan

Langattomia IoT-laitteita pidetään merkittävänä uhkana teollisuuden tietoverkkojen turvallisuudelle. Tietoturvassa voidaan kuitenkin päästä roimasti paremmalle tasolle soveltamalla TLS-suojausmenettelyn virtaviivaistettua johdannaista, jonka avulla ei-IP-pohjaiset IoT-solmut voidaan turvallisesti liittää IP-pohjaisiin verkkoihin. Vahva tietoturva voidaan näin kattaa koko verkkojärjestelmän päästä päähän.

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template