JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kiinalainen, Suomessa suuren suosion saavuttanut OnePlus luopuu vanhasta 3,5-millisestä kuulokeliitännästä seuraavassa OnePlus 6T -mallissaan. Asian on vahvistanut yhtiön perustajiin kuuluva Carl pei TechRadarin haastattelussa.

OnePlus seuraa päätöksellään Applea ja Huaweita, jotka myös ovat uusimmissa malleissaan siirtyneet USBC-liitäntään myös audion siirrossa. Carl Pein mukaan nyt oli otollinen ja oikea aika pudottaa vanha plugi laitteesta.

Pein mukaan peräti 59 prosenttia OnePlus-yhteisöön kuuluvista käyttäjistä käyttää jo langattomia kuulokkeita. Sen jälkeen yhtiö on tuonut markkinoille omat langattomat Bullets-kuulokkeensa.

Todennäköisesti vanhojen langallisten kuulokkeiden tilalle on tulossa nimenomaan Bluetooth-kuulokkeet, sillä yhteyden yli saadaan siirtymään erittäin laadukas audiosignaali. C-tyypin USB ei tällä hetkellä ole kovin hyvä korvike, sillä Androidissa ei ole päivitetty USB-audiokoodekkia sitten Lollipop- eli 5.0-version eli vuoden 2014 jälkeen. Edelleen Android käyttää USB Audio Class eli ADC 1.0:aa. Itse USB-standardissa audiokoodekki on selvästi uudempi.

Oheisessa kuvassa on OnePlus 6:n audioliitin. Carl Pei ei TechRadarin haastattelussa puhunut 6T-mallinimestä, mutta tätä pidetään jo alan huonoimmin suojeltuna salaisuutena.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template