JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kiinalainen OnePlus on jo pitkään hallinnut Suomen myyntitilastoja. Nyt yhtiön uskotaan kiinalaislähteiden mukaan esittelevän trimmatun version uusimmasta mallistaan syksyllä. Tiettävästi uusi malli tulee tarjolle lokakuussa.

Malli on entiseen tapaan nimetty OnePlus 6T:ksi. OnePlus on päivittänyt puhelimiaan hieman vaihtelevasti. 3T toi parannellun prosessorin, 6T:ssä näytön suhde muuttui 18:9-suhteeseen.

Kiinalaistietojen mukaan OnePlus 6T saisi nyt kovasti suosiotaan kasvattavan optisen sormenjäljenlukijan. Perinteinen sormenjälkianturi korvautuisi siis koko ruudun kokoisella lukijalla.

Uusi 6T-malli kuitenkin säilyttäisi vanhan myyntivalttinsa eli monia muita lippulaivamalleja edullisemman hinnan. Nyt uutuuden hinnaksi arvioidaan noin 550 euroa. Hinta olisi hieman suurempi kuin 6-mallin, mutta edelleen selvästi alhaisempi kuin kalliimpien Samsungin, Applen tai Huawein mallien.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa on levinnyt kuvia tulevasta 6T-mallista sekä tietoja sen ominaisuuksista. Laite tulee olemaan 7,8 milliä ”paksu” ja suht painava 177 gramman painollaan. Molemmin polin kuori on päällystetty Gorolla 5 -lasipinnalla.

ETN testasi kesällä uutta OnePlus 6 -mallia ja testissä laite osoittautui erittäin suorituskykyiseksi paketiksi.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Ajoneuvoista voidaan tehdä tietoturvallisia

Tulevaisuudessa V2I- (vehicle to infrastructure) ja V2V-yhteydet (vehicle to vehicle) saavat rinnalleen V2X-tietoliikenteen (vehicle to everything). Kyse on miljardin dollarin markkinoista, joka kiinnostaa kuluttajaakin yhä enemmän. Yksi tavoite V2X-yhteyksissä on vähentää onnettomuuksia informaation vaihdon avulla.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2