JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kiinalainen OnePlus on jo pitkään hallinnut Suomen myyntitilastoja. Nyt yhtiön uskotaan kiinalaislähteiden mukaan esittelevän trimmatun version uusimmasta mallistaan syksyllä. Tiettävästi uusi malli tulee tarjolle lokakuussa.

Malli on entiseen tapaan nimetty OnePlus 6T:ksi. OnePlus on päivittänyt puhelimiaan hieman vaihtelevasti. 3T toi parannellun prosessorin, 6T:ssä näytön suhde muuttui 18:9-suhteeseen.

Kiinalaistietojen mukaan OnePlus 6T saisi nyt kovasti suosiotaan kasvattavan optisen sormenjäljenlukijan. Perinteinen sormenjälkianturi korvautuisi siis koko ruudun kokoisella lukijalla.

Uusi 6T-malli kuitenkin säilyttäisi vanhan myyntivalttinsa eli monia muita lippulaivamalleja edullisemman hinnan. Nyt uutuuden hinnaksi arvioidaan noin 550 euroa. Hinta olisi hieman suurempi kuin 6-mallin, mutta edelleen selvästi alhaisempi kuin kalliimpien Samsungin, Applen tai Huawein mallien.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa on levinnyt kuvia tulevasta 6T-mallista sekä tietoja sen ominaisuuksista. Laite tulee olemaan 7,8 milliä ”paksu” ja suht painava 177 gramman painollaan. Molemmin polin kuori on päällystetty Gorolla 5 -lasipinnalla.

ETN testasi kesällä uutta OnePlus 6 -mallia ja testissä laite osoittautui erittäin suorituskykyiseksi paketiksi.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template