JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tulostinvalmistaja HP haluaa tehdä printtereistään murtovarmoja. Yhtiö on julkistanut tulostinalan ensimmäisen haavoittuvuuspalkinto- eli bug bounty -ohjelman. Löydetystä aukosta hakkeri voi saada jopa 10000 dollarin rahapalkinnon.

Aukonmetsästykseen HP valitsi kumppanikseen Bugcrowdin, joka on joukkoutettuun tietoturva-aukkojen paljastamiseen erikoistunut yritys ja vastaa ohjelman haavoittuvuuksien raportoinnista. Bugcrowd hyväksyy hakkerit, jotka raportoivat löytämänsä haavoittuvuudet. Palkinto voidaan harkinnan mukaan myöntää myös haavoittuvuudesta, jonka HP on jo aiemmin löytänyt.

HP:n tulostinturvallisuudesta vastaavan Shivaun Albrightin mukaan kyberuhat muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi. – Valmistajilla on vastuu etsiä uusia resursseja laiteohjelmistojen luotettavuuden takaamiseksi. HP on sitoutunut luomaan maailman tietoturvallisimmat tulostimet, Albright muistuttaa.

Ovatko haittaohjelmat sitten iso riesa tulostimille? Mitä ilmeisimmin kyse on kasvavasta ongelmasta. Bugcrowdin tuoreen raportin mukaan hyökkääjät keskittyvät kuluttajien laitteisiin ja tulostinten haavoittuvuudet ovat lisääntyneet alalla 21 prosenttia viime vuoden aikana.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template