JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Barona Technologies tukee IT-alan osaamisen uusiutumista Code in the Woods -leireillä, joilla opitaan uusia teknologioita käytännössä ja tiimityönä. Maksuttomia leirejä järjestetään sekä alalla juuri aloittaneille että osaamistaan uudistaville konkareille.

Ohjelmistokehityksen teknologiat vaihtuvat nopeaan tahtiin. Jatkuva oppiminen on välttämätöntä ammattitaidon ylläpitämisen vuoksi. Toisaalta uuden oppiminen on ammatin suola. Barona Technologies haluaa omalta osaltaan edistää oppimisen iloa ja verkostoja Code in the Woods -leirin kautta.

- Osallistujilta on tullut erityisen hyvää palautetta leireillä tehtävästä yhteistyöstä, hyvästä hengestä ja ongelmien ratkomisesta yhdessä. Kouluttaja ja mentorit auttavat myös siinä, miten ongelmia lähdetään ratkomaan, eivätkä vain kerro oikeita vastauksia, kertoo leireillä yhtenä mentoreista ollut talon oma ohjelmistoarkkitehti Matti Saikkonen.

Code in the Woods syntyi, kun Barona Technologiesissa mietittiin, mikä olisi seuraava taso oman osaamisen kehittämiselle; firman sisäiset omien ideoiden ja teknologiakokeilujen koodausleirit olivat onnistuneita ja pidettyjä. Haluttiin hakea uudenlaista merkityksellisyyttä, jossa oppiminen tapahtuu opettamalla muita ja samalla autetaan junioreita kartuttamaan osaamispakkaansa.

Kun haku ensimmäiselle Lauri Svanin mentoroimalle juniorileirille avattiin, talon kehittäjien verkostoista tuli kokeneilta ohjelmoijilta toivetta omasta tapahtumasta, joten sellainen päätettiin järjestää Petri Louhelaisen vetämänä. Tänä vuonna kansainvälisesti tunnustetun Andre Stalzin mentoroimalle seniorileirille tuli osallistujia Tanskasta ja Ruotsista asti.

Vuonna 2017 leirien teemana oli Progressive Web Apps ja nyt 2018 toinen mobiilimaailman nouseva teknologia React Native, jonka Junior-leirille haku on vielä 14.9. asti auki. Leirillä tulevat IT-ammattilaiset viedään neljäksi päiväksi metsän keskelle intensiiviselle React Native -koodausleirille, jota mentoroi jälleen Staltz.

Lisätietoa Code in the Woodsista saa Baronan Kirsi Louhelaiselta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.sekä osoitteesta https://www.codeinthewoods.fi/.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template