JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Belden on erikoistunut teollisuuden ethernet-verkkoihin. Niissä reaaliaikaisten yhteyksien synkronointi on ensisijaisen tärkeää. Tekniikkaan viitataan termillä TSN eli aikakriittinen yhteys (Time-sensitive Networking). Nyt Belden on kirjannut aiheen kaikille sopivaksi oppaaksi.

Time-sensitive Networking for Dummies on ladattavissa ilmaiseksi Beldenin verkkosivuilta pdf-muodossa. Viime vuonna pdf-muodossa julkaistun verkon tietoturvaoppaan (Industrial Cyver Security for Dummies) tapaan kirjasta on tulossa myös painettu versio.

Uutuusoppaassa käsitellään eri verkkotekniikoiden vaatimuksia ja ominaisuuksia. Esillä ovat EtherCAT, PROFINET IRT ja Sercos III. Niden välillä on monia yhteensopivuushaasteita ja niiden kehityksen tiellä  - esimerkiksi kaistanleveyden kasvattamisessa – on monia rajoituksia.

Niihin teollisuuden väyliin TSN-tekniikka tuo luotettavan reaaliaikaisuuden. Sen myötä kaista levenee niin, että verkot pystyvät käsittelemään kasvavaa antureilta tulevaa tietomassaa.

Lataa Beldenin kirjat ilmaiseksi:

Time-sensitive Networking for Dummies

Industrial Cyber Security for Dummies

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template