JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Belden on erikoistunut teollisuuden ethernet-verkkoihin. Niissä reaaliaikaisten yhteyksien synkronointi on ensisijaisen tärkeää. Tekniikkaan viitataan termillä TSN eli aikakriittinen yhteys (Time-sensitive Networking). Nyt Belden on kirjannut aiheen kaikille sopivaksi oppaaksi.

Time-sensitive Networking for Dummies on ladattavissa ilmaiseksi Beldenin verkkosivuilta pdf-muodossa. Viime vuonna pdf-muodossa julkaistun verkon tietoturvaoppaan (Industrial Cyver Security for Dummies) tapaan kirjasta on tulossa myös painettu versio.

Uutuusoppaassa käsitellään eri verkkotekniikoiden vaatimuksia ja ominaisuuksia. Esillä ovat EtherCAT, PROFINET IRT ja Sercos III. Niden välillä on monia yhteensopivuushaasteita ja niiden kehityksen tiellä  - esimerkiksi kaistanleveyden kasvattamisessa – on monia rajoituksia.

Niihin teollisuuden väyliin TSN-tekniikka tuo luotettavan reaaliaikaisuuden. Sen myötä kaista levenee niin, että verkot pystyvät käsittelemään kasvavaa antureilta tulevaa tietomassaa.

Lataa Beldenin kirjat ilmaiseksi:

Time-sensitive Networking for Dummies

Industrial Cyber Security for Dummies

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2