JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

OnePlussan älypuhelimet ovat selvästi vallanneet suomalaisten sydämet. Operaattorien listalla valmistaja jatkaa kärjessä niin Telian kuin Elisan listalla. Huomattavaa on, että yhä useammin OnePlus ostetaan myös yrityksen puhelimeksi.

Elisan listalla uusin OnePlus 6 on olut ykkösenä sekä kuluttajien että yritysten ostolistalla heinäkuun alusta lähtien. Sitä ennen laite oli kuluttajien ykkösostos pitkän aikaa. Ensi ykköspaikkaa piti hallussaan OnePlus 5, sen jälkeen OnePlus 5T ja kesästä alkaen uusi OnePlus 6.

OnePlussan takana listalla on hajontaa. Ostetuimpien joukkoon kuuluvat kuluttajapuolella usein hieman edullisemmat Samsungin ja Huawein Honor-mallit. Myös Applen iPhonen 8-sarjaa myydään paljon niin kuluttajille kuin yrityksiin.

Applen lippulaivamalli iPhone X ei ole listojen kärjessä. Elisalla laite löytyy sijalta kahdeksan niin kuluttaja- kuin yrityslistalla. DNA:n elokuun listalla iPhone X on sijalla yhdeksän. Tämä osoittaa, että sekä kuluttajat että yritykset ovat hyvin hintatietoisia. Vaatii isoa päätöstä sijoittaa yli tuhat euroa kalleimpaan iPhoneen, kun tarjolla on erittäin laadukkaasti varusteltuja laitteita selvästi halvemmalla.

ETN testasi OnePlus 6:a heinäkuussa ja tuolloin laite osoittautui kyllä suosionsa arvoiseksi.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template