JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Amerikkalainen komponenttien verkkokauppa Digi-Key laajentaa vahvasti automaatioon. Jakelija on kasvattanut automaatioalan komponenttitoimittajiensa määrää. Uusia automaatiokomponentteja valikoimaan on tullut yli 14 tuhatta.

Digi-Keyn kehitysjohtaja Eric Wendtin mukaan yhtiö aikoo olla johtava toimittaja teollisuuden automaatiotuotteille ja -ratkaisuille kaikkialla maailmalla. – Teollisuusautomaatio täydentää nykyistä tuotepalettiamme ja on keskeinen osa, kun kehitetään Teollisuus 4.0 -ratkaisuja.

Digi-Keyn portfoliossa on ollut teollisuusautomaation komponentteja yhtiön perinteisiltä toimittajilta kuten Omron, TE, Panasonic ja Mlex. Viimeiden vuoden aikana toimittajia on tullut lisää viisitoista. Näihin kuuluvat esimerkiksi Altech, SICK, IDEC, Carlo Gavazzi ja Belden.

Yhtiö on myös parannellut teollisuusautomaation komponenttien hakua, valintaa ja ostamista päivittämällä sektorin verkkosivuston. Uusia ominaisuuksia on esimerkiksi mahdollisuus hakea suunnitteluun liittyviä komponentteja. Siihen voi tutustua täällä.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template