JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Taiwanilainen Synology on esitellyt uuden verkkolevypalvelimen. RackStation RS1219+ on kahdeksan levyn 2U NAS-asema. Asemassa käytetäänM.2 SSD -levyjä, mikä takaa kovan suorituskyvyn.

Kompaktin muotoilun ansiosta RS1219+ voidaan asentaa räkkilaitetelineeseen tai -kaappiin kahdella kiinnityskiskolla. Se on erityisen sopiva ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokasta tallennusratkaisua mutta eivät halua investoida erilliseen datakeskukseen.

Laitteiden elinkaarikustannukset ovat yrityksille tärkeitä, ja tallennusratkaisun onkin oltava sekä kattava että taloudellisesti järkevä. Vain 12 tuumaa syvä RS1219+ voidaankin asentaa pienikokoiseen kaksikiskoiseen laitetelineeseen, joten käyttäjän ei tarvitse investoida erikseen fyysisen palvelintilan kasvattamiseen tai kiinnityskiskoihin.

RS1219+ -palvelimen tallennustilaa voidaan laajentaa jopa 144 teratavuun, kun se yhdistetään RX418-laajennusyksikköön. Näin kasvavat yritykset voivat laajentaa datakeskustaan samaan tahtiin yhtiön kanssa. Lisäksi palvelimen suorituskykyä voidaan tehostaa entisestään M.2 SATA SSD -puskuroinnilla, jota varten palvelimeen voidaan asentaa erillinen kahta M.2 SSD -asemaa tukeva PCIe-sovitin.

RS1219+-asemassa käytetään Synologyn NAS -laitteille suunniteltu DiskStation Manager -käyttöjärjestelmää. Se sisältää laajan valikoiman tehokkaita sovelluksia tietoturvan ja tehokkuuden varmistamiseksi.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
21hreplyretweetfavorite
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
 
 

ny template