JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Taiwanilainen Synology on esitellyt uuden verkkolevypalvelimen. RackStation RS1219+ on kahdeksan levyn 2U NAS-asema. Asemassa käytetäänM.2 SSD -levyjä, mikä takaa kovan suorituskyvyn.

Kompaktin muotoilun ansiosta RS1219+ voidaan asentaa räkkilaitetelineeseen tai -kaappiin kahdella kiinnityskiskolla. Se on erityisen sopiva ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokasta tallennusratkaisua mutta eivät halua investoida erilliseen datakeskukseen.

Laitteiden elinkaarikustannukset ovat yrityksille tärkeitä, ja tallennusratkaisun onkin oltava sekä kattava että taloudellisesti järkevä. Vain 12 tuumaa syvä RS1219+ voidaankin asentaa pienikokoiseen kaksikiskoiseen laitetelineeseen, joten käyttäjän ei tarvitse investoida erikseen fyysisen palvelintilan kasvattamiseen tai kiinnityskiskoihin.

RS1219+ -palvelimen tallennustilaa voidaan laajentaa jopa 144 teratavuun, kun se yhdistetään RX418-laajennusyksikköön. Näin kasvavat yritykset voivat laajentaa datakeskustaan samaan tahtiin yhtiön kanssa. Lisäksi palvelimen suorituskykyä voidaan tehostaa entisestään M.2 SATA SSD -puskuroinnilla, jota varten palvelimeen voidaan asentaa erillinen kahta M.2 SSD -asemaa tukeva PCIe-sovitin.

RS1219+-asemassa käytetään Synologyn NAS -laitteille suunniteltu DiskStation Manager -käyttöjärjestelmää. Se sisältää laajan valikoiman tehokkaita sovelluksia tietoturvan ja tehokkuuden varmistamiseksi.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template