JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Taiwanilainen Synology on esitellyt uuden verkkolevypalvelimen. RackStation RS1219+ on kahdeksan levyn 2U NAS-asema. Asemassa käytetäänM.2 SSD -levyjä, mikä takaa kovan suorituskyvyn.

Kompaktin muotoilun ansiosta RS1219+ voidaan asentaa räkkilaitetelineeseen tai -kaappiin kahdella kiinnityskiskolla. Se on erityisen sopiva ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokasta tallennusratkaisua mutta eivät halua investoida erilliseen datakeskukseen.

Laitteiden elinkaarikustannukset ovat yrityksille tärkeitä, ja tallennusratkaisun onkin oltava sekä kattava että taloudellisesti järkevä. Vain 12 tuumaa syvä RS1219+ voidaankin asentaa pienikokoiseen kaksikiskoiseen laitetelineeseen, joten käyttäjän ei tarvitse investoida erikseen fyysisen palvelintilan kasvattamiseen tai kiinnityskiskoihin.

RS1219+ -palvelimen tallennustilaa voidaan laajentaa jopa 144 teratavuun, kun se yhdistetään RX418-laajennusyksikköön. Näin kasvavat yritykset voivat laajentaa datakeskustaan samaan tahtiin yhtiön kanssa. Lisäksi palvelimen suorituskykyä voidaan tehostaa entisestään M.2 SATA SSD -puskuroinnilla, jota varten palvelimeen voidaan asentaa erillinen kahta M.2 SSD -asemaa tukeva PCIe-sovitin.

RS1219+-asemassa käytetään Synologyn NAS -laitteille suunniteltu DiskStation Manager -käyttöjärjestelmää. Se sisältää laajan valikoiman tehokkaita sovelluksia tietoturvan ja tehokkuuden varmistamiseksi.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Ajoneuvoista voidaan tehdä tietoturvallisia

Tulevaisuudessa V2I- (vehicle to infrastructure) ja V2V-yhteydet (vehicle to vehicle) saavat rinnalleen V2X-tietoliikenteen (vehicle to everything). Kyse on miljardin dollarin markkinoista, joka kiinnostaa kuluttajaakin yhä enemmän. Yksi tavoite V2X-yhteyksissä on vähentää onnettomuuksia informaation vaihdon avulla.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2