JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Erilaisissa teollisuuden laitteissa käyttäjien tunnistus ja päivitysten laillisuus ovat yhä tärkeämpiä ominaisuuksia, jotka vaativat aukotonta salausta. Maxim Integrated Products on esitellyt ohjaimen, joka pakkaa salauksen, salausavainten säilyttämisen ja fyysisen suojauksen pieneen 4,34 x 4,34 millin kokoon.

Maximin mukaan DeepCover-sarjan uutuusohjain MAX32558 on 50 prosenttia kilpailevia, saman toiminnallisuuden tuovia ratkaisuja pienempi. Tämä tietenkin säästää arvokasta tilaa esimerkiksi IoT-laitteen piirilevyllä.

MAX32558 perustuu flash-pohjaiseen Arm Cortex-M3-prosessoriin. Pienelle ohjaimelle voidaan paikallisesti tallentaa salausavaimia, suojattu käynnistyslatain, fyysisen kajoamisen (tampering) tunnistus ja salausmoottorit. Ohjain tukee useita eri väylätekniikoita, kuten USB, SPI, UART ja I2C, joten se sopii laajaan valikoimaan erilaisia sovelluksia.

Maximin mukaan markkinoilta löytyy ohjain, jonka toiminnallisuus on samantyyppinen. Sen koko on kuitenkin 8 x 9 milliä ja piiri on pakattu 121-nastaiseen BGA-koteloon.

MAX32558-piirillä on 512 kilotavua flashia ja 96 kilotavua SRAM-muistia. Kehityspaketin mukana tulee RTOS-käyttöjärjestelmä ja koodiesimerkkejä. Europay-, Mastercard- ja Visa-varmennukseen ohjain sisältää ennalta sertifioidut protokollapinot.

Volyymeissä piiri maksaa 3,80 dollaria. Lisätietoja saa Maximin sivuilta.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2