JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kuinka kasvattaa puhelimen näyttöä, kun nykyiset 6-tuumaiset ovat jo melkein liian suuria? Ainoa keino on toteuttaa taivutettava puhelin, jossa kaksi näyttöä avautuu yhdeksi ”tablettiruuduksi”. Samsung on uusimpien raporttien mukaan tuomassa laitetta markkinoille ensi vuonna.

Raportista vastaa yleensä hyvin luotettava Wall Street Journal. WSJ:n mukaan kyse on todella premium-tason älypuhelimesta, sillä hintalapussa voi lukea 1500 dollaria. Applen iPhone X jäisi näin kakkoseksi.

Tutkimuslaitos Strategy Analytics tietää jo, että laite on kirjamainen. Varsinainen näyttö avautuu laitteen sisältä aukeamana. Näin saadaan käyttöön 7,3-tuumainen näyttö.

Iso ongelma tällaiselle aukeavalle näytölle on akku. Näyttöelementit vievät merkittävästi tilaa laitteessa. Lisäksi tarvitaan tilaa elektroniikan jäähdyttämiseen. Siksi arviona on, että laitteeseen tulee 3000 milliampeeritunnin akku. Tämä on aika vähän isolle ruudulle.

Analyytikoiden mukaan Samsung on julkistamassa uutta laitetta joko tammikuun CES-messuilla Las Vegasissa tai Barcelonan Mobile World Congressissa helmikuunl lopulla.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
21hreplyretweetfavorite
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
 
 

ny template