JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kuinka kasvattaa puhelimen näyttöä, kun nykyiset 6-tuumaiset ovat jo melkein liian suuria? Ainoa keino on toteuttaa taivutettava puhelin, jossa kaksi näyttöä avautuu yhdeksi ”tablettiruuduksi”. Samsung on uusimpien raporttien mukaan tuomassa laitetta markkinoille ensi vuonna.

Raportista vastaa yleensä hyvin luotettava Wall Street Journal. WSJ:n mukaan kyse on todella premium-tason älypuhelimesta, sillä hintalapussa voi lukea 1500 dollaria. Applen iPhone X jäisi näin kakkoseksi.

Tutkimuslaitos Strategy Analytics tietää jo, että laite on kirjamainen. Varsinainen näyttö avautuu laitteen sisältä aukeamana. Näin saadaan käyttöön 7,3-tuumainen näyttö.

Iso ongelma tällaiselle aukeavalle näytölle on akku. Näyttöelementit vievät merkittävästi tilaa laitteessa. Lisäksi tarvitaan tilaa elektroniikan jäähdyttämiseen. Siksi arviona on, että laitteeseen tulee 3000 milliampeeritunnin akku. Tämä on aika vähän isolle ruudulle.

Analyytikoiden mukaan Samsung on julkistamassa uutta laitetta joko tammikuun CES-messuilla Las Vegasissa tai Barcelonan Mobile World Congressissa helmikuunl lopulla.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template