JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Huawei on ilmoittanut, että elokuusta alkaen se alkaa syöttää useisiin huippumalleihinsa niiden grafiikkasuorituskykyä parantavia päivityksiä. kyse on GPU Turbo -tekniikasta, joka tuodaan laitteisiin osana EMUI-käyttöliittymäpäivitystä.

Huawein mukaan GPU Turbo parantaa grafiikan suorituskykyä jopa 60 prosenttia samalla, kun tehonkulutus pienenee kolmanneksella. Ensimmäisenä päivitys tuodaan Mate 10-, Mate 10 Pro-, Mate RS-, P20 ja P20 Pro -malleihin elokuusta alkaen. Syys-lokakuussa päivitys on luvassa moniin muihin malleihin.

Ensi alkuun GPU Turbon eduista saa nauttia kahdessa hittipelissä, jotka ovat PUBG MOBILE ja Mobile Legends: Bang Bang. Tehokkaampi grafiikka parantaa toisaalta myös EMUI-käyttöliittymän nopeutta.

GPU Turbo -tekniikassa on yksinkertaisesti kyse siitä, että raskaampaa grafiikkaa siirretään enemmän piirisarjan grafiikkaosan suoritettavaksi. Ensiksi tekniikka tuotiin käyttöön Huawein Honor-brändin laitteissa. Koska monissa laitteissa käytetään samoja piirisarjoja, rauta tukee samaa toiminnallisuutta laajasti.

OnePlus 6:n kamera saa päivityksen

Softalla voidaan parantaa myös olemassaolevia laitteita, kuten OnePlussan ilmoitus kertoo. Uusin OnePlus 6 saa ison kamerapäivityksen tulevan OxygenOS 5.1.9 -ohjelmistöpäivityksen myötä. Kameraa on päivitetty yhteisön palautteen pohjalta.

DxOMarkin mukaan OnePlus 6:ssa on nopea ja tarkka autofokus, kirkkaat ja vahvat värit kaikissa olosuhteissa. Uusi päivitys parantaa selkeyttä, dynaamista aluetta, potrettitilan reunantunnistusta, sekä yleisesti tarkentamisen nopeutta ja tarkkuutta.

Päivityksen myötä OnePlus 6 saa myös integroidun Google Lens -toiminnon, joka käyttää puhelimen kameraa näyttääkseen tietoa kohteista koneoppimisen avulla. Kameraa voi käyttää skannaamaan QR-koodeja sekä saamaan lisätietoa kirjoista, rakennuksista ja taideteoksista kuvantunnistustyökalun avulla. Myös OnePlus 5 ja 5T -puhelimien käyttäjät saavat uuden Google Lens -päivityksen puhelimeensa lähiaikoina OTA:n kautta.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2