JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Huawei on ilmoittanut, että elokuusta alkaen se alkaa syöttää useisiin huippumalleihinsa niiden grafiikkasuorituskykyä parantavia päivityksiä. kyse on GPU Turbo -tekniikasta, joka tuodaan laitteisiin osana EMUI-käyttöliittymäpäivitystä.

Huawein mukaan GPU Turbo parantaa grafiikan suorituskykyä jopa 60 prosenttia samalla, kun tehonkulutus pienenee kolmanneksella. Ensimmäisenä päivitys tuodaan Mate 10-, Mate 10 Pro-, Mate RS-, P20 ja P20 Pro -malleihin elokuusta alkaen. Syys-lokakuussa päivitys on luvassa moniin muihin malleihin.

Ensi alkuun GPU Turbon eduista saa nauttia kahdessa hittipelissä, jotka ovat PUBG MOBILE ja Mobile Legends: Bang Bang. Tehokkaampi grafiikka parantaa toisaalta myös EMUI-käyttöliittymän nopeutta.

GPU Turbo -tekniikassa on yksinkertaisesti kyse siitä, että raskaampaa grafiikkaa siirretään enemmän piirisarjan grafiikkaosan suoritettavaksi. Ensiksi tekniikka tuotiin käyttöön Huawein Honor-brändin laitteissa. Koska monissa laitteissa käytetään samoja piirisarjoja, rauta tukee samaa toiminnallisuutta laajasti.

OnePlus 6:n kamera saa päivityksen

Softalla voidaan parantaa myös olemassaolevia laitteita, kuten OnePlussan ilmoitus kertoo. Uusin OnePlus 6 saa ison kamerapäivityksen tulevan OxygenOS 5.1.9 -ohjelmistöpäivityksen myötä. Kameraa on päivitetty yhteisön palautteen pohjalta.

DxOMarkin mukaan OnePlus 6:ssa on nopea ja tarkka autofokus, kirkkaat ja vahvat värit kaikissa olosuhteissa. Uusi päivitys parantaa selkeyttä, dynaamista aluetta, potrettitilan reunantunnistusta, sekä yleisesti tarkentamisen nopeutta ja tarkkuutta.

Päivityksen myötä OnePlus 6 saa myös integroidun Google Lens -toiminnon, joka käyttää puhelimen kameraa näyttääkseen tietoa kohteista koneoppimisen avulla. Kameraa voi käyttää skannaamaan QR-koodeja sekä saamaan lisätietoa kirjoista, rakennuksista ja taideteoksista kuvantunnistustyökalun avulla. Myös OnePlus 5 ja 5T -puhelimien käyttäjät saavat uuden Google Lens -päivityksen puhelimeensa lähiaikoina OTA:n kautta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template