JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Dell Technologies kertoi eilen, että se listautuu New Yorkin pörssiin. Yhtiön perustaja Michael Dell listautuu uudelleen pörssiin ehdoilla, jotka estävät vuoden 2013 kaltaisen valtausyrityksen, jonka takia Dell osti yrityksensä takaisin yksityiseksi.

Uusien sääntöjen mukaan Michael Dell omistaa lähes puolet yrityksestä. Silver Lake Management LLC kumppaninaan Dell varmistaa, että kontrolli yrityksestä säilyy hänellä. VMwaren osakkeenomistajille uusi järjestely on asiantuntijoiden mukaan epäedullinen.

Michael Dellin mukaan yrityksen vieminen yksityiseksi vuonna 2013 oli paras mahdollinen päätös. Dellistä tuli nopeampi ja parempi toimimaan pitkällä tähtäimellä, kun sen ei tarvinnut tyydyttää aggressiivisten sijoittajien nopeita tuotto-odotuksia. Viisi vuotta sitten 57 miljardin dollarin Dell oli suurin yksityinen yritys maailmassa.

Nyt Dell on selvästi suurempi yritys parin vuoden takaisen EMC-kaupan jälkeen, sekä omistuksineen VMwaressa, Virtustreamissa ja tietoturvayhtiö RSA:ssa. Pörssissä Dell voi lisätä sekä yrityksensä että oman henkilökohtaisensa varallisuutensa arvoa jopa merkittävästi.

Dell itse ei sinänsä tarvitse lisää rahaa. Amerikkalaislähteiden mukaan hänen nettovarallisuutensa arvo on yli 22 miljardia dollaria. Kaksi kolmasosaa varallisuudesta on sidottu Dell Technologiesin pääomaan.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template