JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tietoturvayritys SSH Communicationsa Securityn perustama Kyberleijona aikoo aloittaa toimintansa tänä vuonna. Yrityksen tarkoitus on turvata valtion viranomaisten ja operaattoreiden kriittiset yhteydet ST III -tasoisella palomuuritekniikalla.

Nyt VIRVE-verkkoa operoiva Erillisverkot on tullut vähemmistöosakkaaksi Kyberleijonaan. Järjestelyssä SSH omistaa yhteisyrityksestä 65 prosenttia ja Erillisverkot 35 prosenttia. Järjestely mahdollistaa täysin kotimaisen teknologian käyttämisen kriittisten verkkojen suojauksessa.

Yhteisyrityksen tehtävänä on myydä ja kehittää kriittisiä tietoverkkoja suojaavaa palomuuriteknologiaa. Viestintävirasto on sertifioinut SSH:n palomuuri- ja verkkosalaustuotteen hyväksytyksi salausratkaisuksi kansalliseen ST III -suojaustasoon (ST III) luokitelluille tiedoille.

Yhteisyritys Kyberleijona toimii SSH-konsernin tytäryhtiönä. SSH toimii Kyberleijonan myyntipartnerina maailmanlaajuisesti ja toimittaa yritykselle myös tarvittavat tuotekehitys- ja hallintopalvelut.

- Järjestelyn tavoitteena on varmistaa strategisen tietoturvateknologian kotimaisuus ja tämän teknologian säilyminen suomalaisessa omistuksessa. Yhteisyrityksen perustaminen on koettu tässä hyväksi tavaksi toimia, sanoo Suomen Erillisverkot -konsernin toimitusjohtaja Timo Lehtimäki.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template