JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

EU on myöntänyt tavoitellun Horizon 2020 SME Instrument Phase 2 -innovointirahoituksen suomalaiselle DB Pro Oy:lle. Myönnetyllä 1,8 miljoonalla eurolla DB Pro edistää tietokanta-alustojen optimointiratkaisunsa Governorin tuotekehitystä ja kansainvälistä kaupallistamista.

Kilpailu rahoituksesta oli kova. Tällä kierroksella kaikkiaan yli tuhannen hakemuksen joukosta SME Instrument Phase 2 -rahoitus myönnettiin vain noin 60 yritykselle. Rahoitettujen joukossa oli ainoastaan kolme suomalaisyritystä. DB Pro on näistä ainoa IT-alan yritys.

- Raadin perusteluja olivat muun muassa korkea motivaatio ja osaaminen sekä selkeä visio. Raati näki, että ratkaisullamme on erinomainen markkinapotentiaali ja ajoitus sille on nyt oikea. Lisäksi saimme kiitosta ratkaisun ympäristövaikutuksista. On hienoa huomata, että radikaali innovaatiomme huomataan EU-tasolla saakka, iloitsee Governorin keksijä, DB Pro:n perustaja ja teknologiajohtaja Jani K. Savolainen.

Governor-ratkaisun avulla organisaatiot voivat eliminoida tarpeettomia tietokantapalvelimiaan siten, että parhaimmillaan tietokanta-alustaan liittyvät kustannukset voivat jopa puolittua. Esimerkiksi A-lehdet saavutti ratkaisulla 47 prosentin säästöt tietokantapalvelimiensa lisenssikustannuksista. Governor-ratkaisua on jo toimitettu myös kansainvälisille asiakkaille esimerkiksi Hollantiin.

EU:n Horisontti 2020 on maailman suurin tutkimus- ja innovaatiorahoitusohjelma, jonka koko on lähes 80 miljardia euroa vuosille 2014–2020.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
13hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template