JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Elektroniikkajätit HP ja Siemens ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta, jossa ne kehittävät seuraavan sukupolven 3D-tulostustekniikkaa. Siemensin 3D-ohjelmistot on tarkoitus saada tukemaan HP:n uusia täysväri-D-tulostimia.

HP:n Jet Fusion 3D-sarjan tulostimilla voidaan lisäävällä(additive) tulostuksella tuottaa laitteiden protoa ja jopa lopputuotteiden nopeita, pieniä eriä. Yhteistyöstä kerrottiin Siemens PLM Connection -tapahtumassa Yhdysvalloissa.

Jatkossa Siemensin NX- ja Solid Edge -ohjelmistoja käyttävät voivat suunnitella ja tuottaa suoraan täysvärisiä 3D-osia HP:n tulostimilla. HP:n Jet Fusion 3D-sarjan 300/500 -laitteet ovat yhtiön mukaan alan ensimmäiset teollisuusluokan toiminnallisten protojen tulostimiseen sopivat printterit.

HP:n laitteet tukevat 3D-tulostamisen johtavaa 3MF-väriformaattia, joten suunnittelut värit saadaan toteutettua protoissa luotettavasti. HP:n mukaan koko sen teollisten 3D-tulostinten valikoima tukee 3MF-tiedostomuotoa.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template