JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Elektroniikkajätit HP ja Siemens ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta, jossa ne kehittävät seuraavan sukupolven 3D-tulostustekniikkaa. Siemensin 3D-ohjelmistot on tarkoitus saada tukemaan HP:n uusia täysväri-D-tulostimia.

HP:n Jet Fusion 3D-sarjan tulostimilla voidaan lisäävällä(additive) tulostuksella tuottaa laitteiden protoa ja jopa lopputuotteiden nopeita, pieniä eriä. Yhteistyöstä kerrottiin Siemens PLM Connection -tapahtumassa Yhdysvalloissa.

Jatkossa Siemensin NX- ja Solid Edge -ohjelmistoja käyttävät voivat suunnitella ja tuottaa suoraan täysvärisiä 3D-osia HP:n tulostimilla. HP:n Jet Fusion 3D-sarjan 300/500 -laitteet ovat yhtiön mukaan alan ensimmäiset teollisuusluokan toiminnallisten protojen tulostimiseen sopivat printterit.

HP:n laitteet tukevat 3D-tulostamisen johtavaa 3MF-väriformaattia, joten suunnittelut värit saadaan toteutettua protoissa luotettavasti. HP:n mukaan koko sen teollisten 3D-tulostinten valikoima tukee 3MF-tiedostomuotoa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
13hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template