JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Puolijohdealan valmistajien järjestö WSTS eli World Semiconductor Trade Statistics on korjannut tämän ja ensi vuoden markkinaennusteitaan ylöspäin. Kysynnän jatkuessa vahvana WSTS ennustaa, että puolijohteita myydään tänä vuonna 463 miljardilla dollarilla.

Viime vuodesta kasvua tulee 12,4 prosenttia. Samalla lähestytään maagista 400 miljardin euron rajaa. Järjestön mukaan kasvu perustuu edelleen vahvaan kysyntään muistipiireissä. Muisteissa kasvuksi ennustetaan tänä vuonna 26,5 prosenttia.

Lisäksi analogiasiruissa kasvu näyttää vankistuvan. Nämä molemmat sektorit kuvaavat tämän hetken tarpeita: maailman analoginen informaatio pitää muuntaa digitaaliseksi ja tallentaa jollekin prosessointia ja analyysiä varten. Tälle kehitykselle ei edes ole näkyvissä hidastumista.

Ensi vuonna kasvulukemat hidastuvat kautta linjan, myös muisteissa tämän hetken ennuste povaa 13,8 prosentin nousua. Ensi vuonna myydään WSTS:n mukaan puolijohteita 484 miljardilla dollarilla. Samalla menee se odotettu 400 miljardin euronkin raja rikki (410 miljardia euroa).

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
13hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template