JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelin ei välttämättä ole ihanteellinen alusta pelaamiseen, mutta ylivoimaisesti suosituin se on. Asusin peliosasto ROG eli Republic of Gamers julkisti Taiwanin Computex-näyttelyssä laitteen, jota se kehuu maailman ensimmäiseksi pelaajien älypuhelimeksi.

Yrityksen muaan ROG Phone on mobiilipelaamisen mullistava 6-tuumaisella näytöllä varustettu tehopakkaus. Sen moottorina jyrisee maailman nopein 8-ytiminen Snapdragon 845 -sovellusprosessori. Sen kellotaajuus yltää 2,96 ggahertsiin.

Grafiikkaa ruudulle piirtää Adreno 630 -prosessori. oska kombo tuottaa melkoisesti lämpöä, laitteeseen voi liittää erillisen AeroActive-jäähdytysyksikön.

ROG-kännyän lukemat ovat kovia. AMOLED-ruutu päivittyy 90 kertaa sekunnissa ja sen vasteaika on 1 millisekunti. Lisäksi laitteessa on kaksi ohjelmoitavaa ultraääninappia, jotka antavat pelaajalle haltisen palautteen.

Jos haluaa pelata puhelimella isommalla ruudulla, yhteys onnistuu 60 gigahertsin WiGig-yhteydellä. Laite painaa 200 grammaa ja virtaa imetään 4000 milliampeeritunnin akusta.

Ainakaan vielä ROG ei paljastanut ihmekännykkänsä hintaa. Aivan halvimmasta päästä se ei taatusti ole.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template