JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

IMAPS Nordic ja IEEE ESP Nordic järjestävät vuosittain vuosittain konferenssin ja näyttelyn eri Pohjoismaissa. Ensi viikolla tapahtuma järjestetään Oulussa VTT:n isännöimänä.

Konferenssi keskittyy elektroniikan materiaaleihin, suunnitteluun ja tuotantotekniikkaan. Vankka tekninen ohjelma pitää sisällään luennoitsijoita eri Euroopan maista ja totuttuun tapaan sekä teollisuudesta että tutkimuslaitoksista, koska tilaisuuden tavoite on saada tutkimustuloksia teollisuuskäyttöön.

Tutkimuksessa keskeisin tavoite on edelleen piirien minityriasointi. Lisäksi tavoitellaan edelleen tehonkulutuksen pienentämistä esimerkiksi suosiotaan kasvattavissa anturipiireissä.

Nordpacin keynote-puheen pitää keskiviikkona Huawein Suomen johtaja Mikko Terho. Hän puhuu siitä, miten kuluttajalaitteissa uusimmilla rautaratkaisuilla voi erottautua kilpailijoista. Koko ohjelma löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

Kolmipäiväinen Nordpac alkaa ensi viikon tiistaina. Tapahtuman sivuilta löytyy lisätietoa ja mahdollisuus ilmoittautua mukaan. VTT:n aulassa järjestettävään on vapaa pääsy 13. ja 14. kesäkuuta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template