JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

IMAPS Nordic ja IEEE ESP Nordic järjestävät vuosittain vuosittain konferenssin ja näyttelyn eri Pohjoismaissa. Ensi viikolla tapahtuma järjestetään Oulussa VTT:n isännöimänä.

Konferenssi keskittyy elektroniikan materiaaleihin, suunnitteluun ja tuotantotekniikkaan. Vankka tekninen ohjelma pitää sisällään luennoitsijoita eri Euroopan maista ja totuttuun tapaan sekä teollisuudesta että tutkimuslaitoksista, koska tilaisuuden tavoite on saada tutkimustuloksia teollisuuskäyttöön.

Tutkimuksessa keskeisin tavoite on edelleen piirien minityriasointi. Lisäksi tavoitellaan edelleen tehonkulutuksen pienentämistä esimerkiksi suosiotaan kasvattavissa anturipiireissä.

Nordpacin keynote-puheen pitää keskiviikkona Huawein Suomen johtaja Mikko Terho. Hän puhuu siitä, miten kuluttajalaitteissa uusimmilla rautaratkaisuilla voi erottautua kilpailijoista. Koko ohjelma löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

Kolmipäiväinen Nordpac alkaa ensi viikon tiistaina. Tapahtuman sivuilta löytyy lisätietoa ja mahdollisuus ilmoittautua mukaan. VTT:n aulassa järjestettävään on vapaa pääsy 13. ja 14. kesäkuuta.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2