JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Vuonna 1910 perustettu KONE on talouslehti Forbesin mukaan Suomen innovatiivisin yritys. Ja samalla Pohjoismaiden innovatiivisin. Sadan innovatiivisimman listalle sopii Pohjoismaista KONEen lisäksi vain ruotsalainen Assa-Abloy.

Forbesin lista on odotetusti varsin amerikkalaispainotteinen. Listan kärjessä on pilvipalveja tarjoava ServiceNow, toisena Workday, kolmantena Salesforce ja neljäntenä Elon Muskin Tesla.

Amazonin, Netflixin ja lääkeyritys Incyten jälkeen listalla on ensimmäisenä ulkomaalaisena intialainen Hindustan Unilever. Korelaisen Naverin jälkeen kymmenen innovatiivisimman listan täydentää Facebook.

KONE on Forbesin listalla sijalla 59. Sitä innovatiivisempana lehti pitää esimerkiksi Coca-Colaa ja Molson-Coors -panimoa. Assa-Abloy, jolla on omat siteet Suomeenkin, on toiseksi innovatiivisin pohjoismaalainen yritys sijalla 78.

Forbesin lista löytyy täältä.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template