JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelinten myynti kääntyi kasvuun vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Gartnerin mukaan älypuhelimia myytiin tammi-maaliskuussa 34 miljoonaa kappaletta. Tämä on 84 prosenttia kaikista myydyistä matkapuhelimista.

Eniten älypuhelimia myi Samsung, kaikkiaan 78,5 miljoonaa kappaletta. Korealaisvalmistajan myyntimäärä kutistui hieman, samoin markkinaosuus 20,5 prosenttiin.

Apple kasvatti iPhone-myyntimääränsä 54,1 miljoonaan ja markkinaosuutensa 14,1 prosenttiin. Huawei onnistui lisäämään myyntiään reilulla kuudella miljoonalla laitteella eli 40,4 miljoonaan älypuhelimeen. Samalla markkinaosuus kasvoi yli 10 prosentin ensimmäistä kertaa.

Huawein lisäksi markkinoiden voittajana voidaan pitää Xiaomia. Se nosti myyntimääränsä 12,7 miljoonasta 28,5 miljoonaan ja meni OPPOn ohi valmistajien listalla 7,4 prosentin markkinaosuudella.

85,9 prosenttia älypuhelimia oli varustettu Android-käyttöjärjestelmällä. iOS:n osuus oli 14,1 prosenttia. Windowsin markkinaosuus kirjataan nyt lukemin 0,0 prosenttia. Windows-puhelimia myytiin tammi-maaliskuussa 131,1 tuhatta kappaletta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
13hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template