JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tyypillisesti modulaarisessa mittausjärjestelmässä on ollut useita PXI-pohjaisia kortteja. Niiden ohjaaminen ja mittaustulosten saaminen ulos on ollut hankalaa. NI parantaa tilannetta uudella InstrumentStudio-työkalulla, jolla voidaan ohjata testausjärjestelmän kaikkia PXI-kortteja.

Uusi ohjelmisto oli NI Week -tapahtuman merkittävin julkistus. NI lanseerasi tapahtumassa tietysti uuden version LabView´stä, mutta nyt uudet ominaisuudet keskittyivät alustalla esimerkiksi kolmansien osapu9olten kehittämän IP:n parempaan tukeen.

NI:n mukaan tuotteen kehityksen aikana suunnittelijat usein haaskaavat kallisarvoista aikaa korreloimalla mittaustuloksia samanlaisista, mutta eri kortteja hyödyntävistä testeistä. Tuotantolinjalla on puolestaan voitu investoida eri rautaan kuin kehityslabrassa.

InstrumentStudio helpottaa näitä ongelmia exportoimalla eli viemällä konfigurointitiedosto ohjelmistoympäristöön, joissa asetukset voidaan toistaa. Tämä helpottaa mittaustulosten korrelointia. Lisäksi testausinsinöörit voivat ohjelmiston avulla valvoa PXI-instrumenttien toimintaa testauksen aikana.

InstrumentStudio sisältyy jokaisen uuden NI:n PXI-pohjaisen mittauskortin hankintaan. Lisäksi ohjelmisto voidaan ladata ilmaiseksi aiemmin ostettuja kortteja hyödyntäviin järjestelmiin.

Lisätietoja saa NI:n sivuilta.

 

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
5hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template