JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Riihimäkeläinen IoT-yhtiö Small Data Garden on lanseerannut ensimmäiset IOTSU-tuotteensa, jotka toimivat Connected Finlandin operoimassa Sigfox-verkossa. Tuotteet perustuvat yleiskäyttöiseen alustaan, jonka pohjalta voidaan tarjota laaja joukko erilaisia sovelluksia.

IOTSU-tekniikan avulla anturitiedon keruu, käsittely ja lähetysten hallinta voidaan toteuttaa monipuolisesti ja älykkäästi. Se mahdollistaa hyvin energiatehokkaat ja pienikokoiset laitteet. Lisäksi laitteiden kuuluvuus on parasta tasoa, yhtiö kehuu.

Small Data Garden on toteuttanut sovelluksia muun muassa asumiseen, kiinteistöjen hallintaan, liikkuviin työkoneisiin, logistiikkaan ja ympäristöteknologiaan. Yrityksen tuotteita on toimitettu Suomen lisäksi vientiin.

Yrityksen ensimmäiset tuotteet ovat IOTSU Temperature and Humidity lämpötilojen ja kosteuden hallintaan, IOTSU Door and Window Sensor murtosuojaukseen sekä IOTSU Motion läsnäolon ja liikkeen mittaukseen.

Asiakkaita ja kumppaneita ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, käyttäjät ja palvelutoimijat, logistiikka-, kuljetus- ja laiteoperaattorit, ohjelmistotalot ja järjestelmäintegraattorit sekä teknologiateollisuuden ja ympäristöteknologian ratkaisutoimittajat.

Ranskalaisen Sigfox kehittämä IoT-verkko toimii jo 45 maassa. Periaatteessa verkkoon kehitettyjä palveluja voi myydä globaalisti.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template