JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analogiapiireissä on jo pitkään ollut niin, että markkina on jakautunut monien keskisuurten pelurien kesken, joista kukaan ei ole noussut dominoivaan asemaan. Nyt parina viime vuonna Texas Instruments on onnistunut kasvattamaan markkinaosuutensa 18 prosenttiin.

IC Insightsin mukaan analogiakomponentteja myytiin viime vuonna 54.5 miljardilla dollarilla. TI nousi jo lähelle 10 miljardin dollarin haamurajaa liikevaihdon kasvaessa 9,9 miljardiin dollariin.

Analog Devices säilytti markkinoiden kakkospaikkansa, mutta toisaalta sen myyntiä kasvattivat yritysostot viime vuonna. Linear Technology -ostos nosti liikevaihdon yli 4,3 miljardiin dollariin.

Skyworks jatkoi listan kolmosena 3,7 miljardin dollarin liikevaihdolla ja Infineon neljäntenä kasvatti myyntinsä jo lähelle 3,4 miljardia dollaria.

IC Insights ennustaa, että TI:n sema analogiapiirien ykkösenä tulee vain vahvistumaan. Yhtiö aloitti viime vuonna ensimmäisenä analogiapiirien valmistajana tuotannon 300-millisillä kiekoilla. aiempiin 200-millisiin kiekkoihin verrattuna TI pystyy valmistamaan piirejä 40 prosenttia kustannustehokkaammin.

 

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template