JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Oulussa ja Espoossa toimiva Minima Processor Oy on julkistanut kaksi merkittävää nimitystä. Tuomas Hollman, joka kuuluu myös Miniman perustajiin, on nimitetty yhtiön tuote- ja liiketoimintajohtajaksi. Tomi Jalonen on nimitetty yhtiön myyntijohtajaksi vastuullaan globaali myynti.

Minima tunnetaan tekniikasta, jonka avulla voidaan merkittävästi vähentää prosessorien virrankulutusta. Yhtiön kehittämän IP:n avulla prosessori pystyy toimimaan lähellä minimijännitepistettään, ja tätä tehonsäästöä voidaan tehdä dynaamisesti, siis ajon aikana.

Minima on demonnut tehonsäästötekniikkaan Arm:n Cortex-M4-suorittimella, jossa on päästy merkittäviin tehonsäästöihin. Miniman lukemat ovat ansaitusti saavuttaneet kansainvälistäkin huomiota.

Uusita johtajista Tuomas Hollmanin sijoituspaikkana tulee olemaan San Jose Kalifornian Piilaaksossa ja Tomi Jalonen sijoittuu Müncheniin. Miniman toimitusjohtaja Toni Soini sanoo, että Hollmanin ja Jalosen asiantuntemusta tarvitaan kehittämään yhtiön tuotestrategiaa keskisuurten ja suurten puolijohdeyhtiöiden kanssa. - Molemmilla on kykyä globaaliin liiketoiminnan kehittämiseen ja myyntiin meidän strategiamme mukaisella tavalla.

Tuomas Hollmanilla on pitkä kokemus johtotehtävistä kansainvälisissä puolijohdeyrityksissä. Minimalle hän siirtyy MaxLinearilta, ja ensimmäisenä tehtävänään hän käynnistää Miniman toiminnot Piilaaksossa, San Josessa.

Tomi Jalonen on työskennellyt uransa aikana erityisesti immateriaalioikeuksien myyntitehtävissä. Minimalle hän siirtyy Allegro DVT:n myyntijohtajan paikalta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template