JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Oulussa ja Espoossa toimiva Minima Processor Oy on julkistanut kaksi merkittävää nimitystä. Tuomas Hollman, joka kuuluu myös Miniman perustajiin, on nimitetty yhtiön tuote- ja liiketoimintajohtajaksi. Tomi Jalonen on nimitetty yhtiön myyntijohtajaksi vastuullaan globaali myynti.

Minima tunnetaan tekniikasta, jonka avulla voidaan merkittävästi vähentää prosessorien virrankulutusta. Yhtiön kehittämän IP:n avulla prosessori pystyy toimimaan lähellä minimijännitepistettään, ja tätä tehonsäästöä voidaan tehdä dynaamisesti, siis ajon aikana.

Minima on demonnut tehonsäästötekniikkaan Arm:n Cortex-M4-suorittimella, jossa on päästy merkittäviin tehonsäästöihin. Miniman lukemat ovat ansaitusti saavuttaneet kansainvälistäkin huomiota.

Uusita johtajista Tuomas Hollmanin sijoituspaikkana tulee olemaan San Jose Kalifornian Piilaaksossa ja Tomi Jalonen sijoittuu Müncheniin. Miniman toimitusjohtaja Toni Soini sanoo, että Hollmanin ja Jalosen asiantuntemusta tarvitaan kehittämään yhtiön tuotestrategiaa keskisuurten ja suurten puolijohdeyhtiöiden kanssa. - Molemmilla on kykyä globaaliin liiketoiminnan kehittämiseen ja myyntiin meidän strategiamme mukaisella tavalla.

Tuomas Hollmanilla on pitkä kokemus johtotehtävistä kansainvälisissä puolijohdeyrityksissä. Minimalle hän siirtyy MaxLinearilta, ja ensimmäisenä tehtävänään hän käynnistää Miniman toiminnot Piilaaksossa, San Josessa.

Tomi Jalonen on työskennellyt uransa aikana erityisesti immateriaalioikeuksien myyntitehtävissä. Minimalle hän siirtyy Allegro DVT:n myyntijohtajan paikalta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template