JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Oulussa ja Espoossa toimiva Minima Processor Oy on julkistanut kaksi merkittävää nimitystä. Tuomas Hollman, joka kuuluu myös Miniman perustajiin, on nimitetty yhtiön tuote- ja liiketoimintajohtajaksi. Tomi Jalonen on nimitetty yhtiön myyntijohtajaksi vastuullaan globaali myynti.

Minima tunnetaan tekniikasta, jonka avulla voidaan merkittävästi vähentää prosessorien virrankulutusta. Yhtiön kehittämän IP:n avulla prosessori pystyy toimimaan lähellä minimijännitepistettään, ja tätä tehonsäästöä voidaan tehdä dynaamisesti, siis ajon aikana.

Minima on demonnut tehonsäästötekniikkaan Arm:n Cortex-M4-suorittimella, jossa on päästy merkittäviin tehonsäästöihin. Miniman lukemat ovat ansaitusti saavuttaneet kansainvälistäkin huomiota.

Uusita johtajista Tuomas Hollmanin sijoituspaikkana tulee olemaan San Jose Kalifornian Piilaaksossa ja Tomi Jalonen sijoittuu Müncheniin. Miniman toimitusjohtaja Toni Soini sanoo, että Hollmanin ja Jalosen asiantuntemusta tarvitaan kehittämään yhtiön tuotestrategiaa keskisuurten ja suurten puolijohdeyhtiöiden kanssa. - Molemmilla on kykyä globaaliin liiketoiminnan kehittämiseen ja myyntiin meidän strategiamme mukaisella tavalla.

Tuomas Hollmanilla on pitkä kokemus johtotehtävistä kansainvälisissä puolijohdeyrityksissä. Minimalle hän siirtyy MaxLinearilta, ja ensimmäisenä tehtävänään hän käynnistää Miniman toiminnot Piilaaksossa, San Josessa.

Tomi Jalonen on työskennellyt uransa aikana erityisesti immateriaalioikeuksien myyntitehtävissä. Minimalle hän siirtyy Allegro DVT:n myyntijohtajan paikalta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template