JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Oulussa ja Espoossa toimiva Minima Processor Oy on julkistanut kaksi merkittävää nimitystä. Tuomas Hollman, joka kuuluu myös Miniman perustajiin, on nimitetty yhtiön tuote- ja liiketoimintajohtajaksi. Tomi Jalonen on nimitetty yhtiön myyntijohtajaksi vastuullaan globaali myynti.

Minima tunnetaan tekniikasta, jonka avulla voidaan merkittävästi vähentää prosessorien virrankulutusta. Yhtiön kehittämän IP:n avulla prosessori pystyy toimimaan lähellä minimijännitepistettään, ja tätä tehonsäästöä voidaan tehdä dynaamisesti, siis ajon aikana.

Minima on demonnut tehonsäästötekniikkaan Arm:n Cortex-M4-suorittimella, jossa on päästy merkittäviin tehonsäästöihin. Miniman lukemat ovat ansaitusti saavuttaneet kansainvälistäkin huomiota.

Uusita johtajista Tuomas Hollmanin sijoituspaikkana tulee olemaan San Jose Kalifornian Piilaaksossa ja Tomi Jalonen sijoittuu Müncheniin. Miniman toimitusjohtaja Toni Soini sanoo, että Hollmanin ja Jalosen asiantuntemusta tarvitaan kehittämään yhtiön tuotestrategiaa keskisuurten ja suurten puolijohdeyhtiöiden kanssa. - Molemmilla on kykyä globaaliin liiketoiminnan kehittämiseen ja myyntiin meidän strategiamme mukaisella tavalla.

Tuomas Hollmanilla on pitkä kokemus johtotehtävistä kansainvälisissä puolijohdeyrityksissä. Minimalle hän siirtyy MaxLinearilta, ja ensimmäisenä tehtävänään hän käynnistää Miniman toiminnot Piilaaksossa, San Josessa.

Tomi Jalonen on työskennellyt uransa aikana erityisesti immateriaalioikeuksien myyntitehtävissä. Minimalle hän siirtyy Allegro DVT:n myyntijohtajan paikalta.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Ajoneuvoista voidaan tehdä tietoturvallisia

Tulevaisuudessa V2I- (vehicle to infrastructure) ja V2V-yhteydet (vehicle to vehicle) saavat rinnalleen V2X-tietoliikenteen (vehicle to everything). Kyse on miljardin dollarin markkinoista, joka kiinnostaa kuluttajaakin yhä enemmän. Yksi tavoite V2X-yhteyksissä on vähentää onnettomuuksia informaation vaihdon avulla.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2