JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehodivisioona eli entinen Linear on esitellyt mikromoduulin, jolla voidaan reguloida kovalla hyötysuhteella kahta 15 ampeerin tai yhtä 30 ampeerin syöttöä. BGA-koteloidun moduulin lämmönjohto-ominaisuudet ovat erinomaiset, joten se käy hyvin viileänä.

LTM4662-moduuli on pakattu 11,25 x 15 x 5,74 -milliseen koteloon. Regulaattorin päälle on pinottu induktori, joka siirtää lämmön tehoasteesat sruoaan ympäröivään ilmaan. Tämä on erinomai en ratkaisu mikromoduulissa, jossa ilmavirtaus jää aina minimaaliseksi.

oduulin hyötysuhde on erinomainen, 96 prosenttia. Se voi tuottaa jatkuvaa 30 ampeerin virtaa 12 voltin tulosta 1,0 voltin lähtöön 70 asteen toimintalämpötilassa, kun ilmavirtaus on 200 LFM (jalkoja minuutissa).

Tiukkaan pakatti mikromoduuli on tietenkin suunniteltu virran regulointiin kaikissa sovelluksissa, joissa tilaa on vähän. Tällaisia ovat esimerkiksi FPGA- ja ASIC-piirien sekä mikroprosessorien virransyöttö. Moduuli sopii hyvin myös PCIe-korteille hyvin monilla sovelluslaiella.

Lisätietoja regulaattorista löytyy Linearin verkkosivuilta. Volyymeissä moduulit maksavat 18,85 dollaria kappale.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template