JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehodivisioona eli entinen Linear on esitellyt mikromoduulin, jolla voidaan reguloida kovalla hyötysuhteella kahta 15 ampeerin tai yhtä 30 ampeerin syöttöä. BGA-koteloidun moduulin lämmönjohto-ominaisuudet ovat erinomaiset, joten se käy hyvin viileänä.

LTM4662-moduuli on pakattu 11,25 x 15 x 5,74 -milliseen koteloon. Regulaattorin päälle on pinottu induktori, joka siirtää lämmön tehoasteesat sruoaan ympäröivään ilmaan. Tämä on erinomai en ratkaisu mikromoduulissa, jossa ilmavirtaus jää aina minimaaliseksi.

oduulin hyötysuhde on erinomainen, 96 prosenttia. Se voi tuottaa jatkuvaa 30 ampeerin virtaa 12 voltin tulosta 1,0 voltin lähtöön 70 asteen toimintalämpötilassa, kun ilmavirtaus on 200 LFM (jalkoja minuutissa).

Tiukkaan pakatti mikromoduuli on tietenkin suunniteltu virran regulointiin kaikissa sovelluksissa, joissa tilaa on vähän. Tällaisia ovat esimerkiksi FPGA- ja ASIC-piirien sekä mikroprosessorien virransyöttö. Moduuli sopii hyvin myös PCIe-korteille hyvin monilla sovelluslaiella.

Lisätietoja regulaattorista löytyy Linearin verkkosivuilta. Volyymeissä moduulit maksavat 18,85 dollaria kappale.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla
täällä
.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta
www.embeddedconference.fi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Vanha audioplugi haastaa USB-C:n digitalisoituna

Perinteisestä 3,5 mm audioliittimestä dataominaisuuksilla höystetty ACI-kuulokeliitäntä haastaa USB-C:n. Kännykkään sijoitettavan isäntäpiirin ja kuulokkeisiin sijoitettavan renkipiirin avulla voidaan helposti ja edullisesti muodostaa muun muassa ulkoisen taustamelun vaimennus.

Lue lisää...
 
ETN_fi Jaguar rakensi uniikin ‘Greatest Hits’ XJ-mallin Iron Maiden-yhtyeen rumpali Nicko McBrainille https://t.co/3RQPYicqIS
ETN_fi Kanadalaislasten vuoro oppia koodaamaan micro:bit-korteilla. https://t.co/0iVaMmV1zs
ETN_fi Nopeaa wifiä metrossa? 1.25Gbps Wi-Fi for tube trains https://t.co/2kXcuq8RsZ
ETN_fi RT @nokia: Nokia and China Unicom deploy AirGile cloud-native core network to enable new #VoLTE and #VoWiFi services in China. The network…
 
 

ny template