JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehodivisioona eli entinen Linear on esitellyt mikromoduulin, jolla voidaan reguloida kovalla hyötysuhteella kahta 15 ampeerin tai yhtä 30 ampeerin syöttöä. BGA-koteloidun moduulin lämmönjohto-ominaisuudet ovat erinomaiset, joten se käy hyvin viileänä.

LTM4662-moduuli on pakattu 11,25 x 15 x 5,74 -milliseen koteloon. Regulaattorin päälle on pinottu induktori, joka siirtää lämmön tehoasteesat sruoaan ympäröivään ilmaan. Tämä on erinomai en ratkaisu mikromoduulissa, jossa ilmavirtaus jää aina minimaaliseksi.

oduulin hyötysuhde on erinomainen, 96 prosenttia. Se voi tuottaa jatkuvaa 30 ampeerin virtaa 12 voltin tulosta 1,0 voltin lähtöön 70 asteen toimintalämpötilassa, kun ilmavirtaus on 200 LFM (jalkoja minuutissa).

Tiukkaan pakatti mikromoduuli on tietenkin suunniteltu virran regulointiin kaikissa sovelluksissa, joissa tilaa on vähän. Tällaisia ovat esimerkiksi FPGA- ja ASIC-piirien sekä mikroprosessorien virransyöttö. Moduuli sopii hyvin myös PCIe-korteille hyvin monilla sovelluslaiella.

Lisätietoja regulaattorista löytyy Linearin verkkosivuilta. Volyymeissä moduulit maksavat 18,85 dollaria kappale.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Teollisella internetillä vauhtia MRO-prosesseihin

Teollista internetiä (IIoT) käyttämällä voidaan parantaa ei-tuotannollisiin hankintoihin liittyviä MRO-prosesseja (Maintenance, Repair, Operating) eurooppalaisen Teollisuus 4.0 -ohjelman määrittämissä raameissa. Artikkelissa luodaan katsaus eräisiin IIoT-teknologioihin ja sovelluksiin, jotka ovat avainasemassa tässä murroksessa. (Artikkelin 1-osa ilmestyi marraskuussa.)

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template