JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Espoon Dipolissa järjestetään korkeatasoinen kansainvälinen 3D-tulostusalan tapahtuma Nordic 3D Expo 18.-19.4.2018. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa ja ensimmäistä kertaa Dipolissa erinomaisten julkistenkin yhteyksien päässä.

Näyttelyn lisäksi Nordic 3D Expon yhteydessä järjestetään Suomen 3D-tulostusalan yhdistyksen eli FIRPAn 20-vuotiskonferenssissa. Ensimmäinen konferenssipäivä keskittyy 3D-tulostuksen lääketieteellisiin sovelluksiin ja toinen konferenssipäivä alan teollisiin sovelluksiin. Konferenssin puhujia Suomen lisäksi tulee mm. Englannista, Espanjasta, Hong Kongista, Intiasta, Ruotsista, Venäjältä ja USA:sta.

Ensimmäisen päivän puheenjohtajina ovat professori Antti Mäkitie Helsingin yliopistosta ja videoyhteyden välityksellä professori Ian Gibson Deakin Universitystä Australiasta. Konferenssin toisena päivänä keynotepuheen pitää Terry Wohlers Wohlers Associatesista. Ohjelmassa on myös esitelmät HP:n kehittämästä 3D-tulostustekniikasta sekä Siemensin tuotantosovelluksista.

3D Expon kävijäkohderyhmiä ovat 3D-tulostusta ja 3D-teknologioita käyttävät yritysten edustajat, tutkijat, opiskelijat ja alan harrastajat. Suomen lisäksi näytteilleasettajia on tulossa ainakin Latviasta, Venäjältä ja Intiasta.

Messujen yhteydessä kuullaan myös Tukesin infopaketti aiheesta ”Lainsäädäntö ja vastuualueet 3D-tulostuksessa”.

Tapahtuman molemmat messupäivät ovat kävijöille maksuttomia, mutta FIRPAn konferenssi on osallistujille maksullinen tapahtuma. Molemmat tapahtumat ovat osa Aalto-yliopiston 3D Printing Days–tapahtumaa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: www.firpa.fi/conference2018 | www.3dexpo.fi

 

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template