JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Panasonic on esitellyt Toughbook CF-20mk2 -laitteen, joka on lujitetun tabletin ja sylimikron yhdistelmä. Tablettiosa voidaan kääntää näppäimistön päälle tai irrottaa näppäimistöstä kokonaan. Sylimikrona laite toimii 17 tuntia yhdellä latauksella ja tablettina 8,5 tuntia. Akun voi vaihtaa työtä keskeyttämättä, joten laitteella voi käytännössä työskennellä jatkuvasti ilman latausta.

Laite on tarkoitettu kestämään kovaakin käyttöä. Se laite kestää pudotuksen 120 senttimetrin korkeudelta ja on suojattu pölyltä ja nesteiltä IP65-luokituksen mukaisesti. Lujasta rakenteesta huolimatta CF-20 painaa vain 1,89 kiloa tietokonetilassa. Tablettiosa painaa 950 grammaa.

Toughbook CF-20:ssä on uusi, Windows Hello -kirjautumistekniikalla varustettu etukamera, jossa on IR-tunnistimet ja LED-valo. Käyttäjä voi kirjautua laitteeseen ja sovelluksiin 3D-kuvan avulla. Turvaominaisuuksiin kuuluu myös lisävarusteena saatava irrotettava SSD-levy. TPM 2.0 -salausmoduulilla kiintolevy voidaan luotettavasti salata. 

Etukameran tarkkuus on 2 megapikseliä ja takakameran 8 megapikseliä. Laitteessa on stereomikrofoni. Näyttö on 10,1 tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö, jota voi käyttää myös hansikkaat kädessä. IPS-näytön tarkkuus on 1920 x 1200 pistettä.

Lisävarusteina ovat saatavissa mm. LTE-modeemi, u-Bloxin GPS -paikannusmoduuli, optinen magneettinauhan lukija sekä suuri valikoima työpöytä- ja ajoneuvotelakoita ja porttitoistimia.

Toughbook CF-20:n moottorina toimii Intel Core i5-7Y57 vPro -suoritin (1,2-3,3 GHz). SSD-levyn kapasiteetti on 256 gigatavua. Laite tulee myyntiin kesällä noin 3000 euron hintaan.

 

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template