JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Panasonic on esitellyt Toughbook CF-20mk2 -laitteen, joka on lujitetun tabletin ja sylimikron yhdistelmä. Tablettiosa voidaan kääntää näppäimistön päälle tai irrottaa näppäimistöstä kokonaan. Sylimikrona laite toimii 17 tuntia yhdellä latauksella ja tablettina 8,5 tuntia. Akun voi vaihtaa työtä keskeyttämättä, joten laitteella voi käytännössä työskennellä jatkuvasti ilman latausta.

Laite on tarkoitettu kestämään kovaakin käyttöä. Se laite kestää pudotuksen 120 senttimetrin korkeudelta ja on suojattu pölyltä ja nesteiltä IP65-luokituksen mukaisesti. Lujasta rakenteesta huolimatta CF-20 painaa vain 1,89 kiloa tietokonetilassa. Tablettiosa painaa 950 grammaa.

Toughbook CF-20:ssä on uusi, Windows Hello -kirjautumistekniikalla varustettu etukamera, jossa on IR-tunnistimet ja LED-valo. Käyttäjä voi kirjautua laitteeseen ja sovelluksiin 3D-kuvan avulla. Turvaominaisuuksiin kuuluu myös lisävarusteena saatava irrotettava SSD-levy. TPM 2.0 -salausmoduulilla kiintolevy voidaan luotettavasti salata. 

Etukameran tarkkuus on 2 megapikseliä ja takakameran 8 megapikseliä. Laitteessa on stereomikrofoni. Näyttö on 10,1 tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö, jota voi käyttää myös hansikkaat kädessä. IPS-näytön tarkkuus on 1920 x 1200 pistettä.

Lisävarusteina ovat saatavissa mm. LTE-modeemi, u-Bloxin GPS -paikannusmoduuli, optinen magneettinauhan lukija sekä suuri valikoima työpöytä- ja ajoneuvotelakoita ja porttitoistimia.

Toughbook CF-20:n moottorina toimii Intel Core i5-7Y57 vPro -suoritin (1,2-3,3 GHz). SSD-levyn kapasiteetti on 256 gigatavua. Laite tulee myyntiin kesällä noin 3000 euron hintaan.

 

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
15hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template