JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

0,64 neliömilliä ovat kooltaan Texas Instrumentsin uudet operaatiovahvistimet ja vähävirtaiset komparaattorit. TLV9061-vahvistin ja TLV7011-komparaattorit ovat samalla ensimmäiset uuden X2SON-kotelon toteutukset markkinoilla.

Uutuuksien käyttökohteet löytyvät tietysti kaikista sovelluksista, joissa pieni koko ja edullinen hinta ovat tärkeitä kriteereitä. Tällaisiin kuuluvat IoT-laitteet, kännykät, puettava elektroniikka, sekä lukuisat akkukäyttöiset laitteet.

TLV9061-vahvistimen vahvistuskaistaleveys pm 10 megahertsiä. Pienestä koosta huolimatta siihen on integroitu EMI-suodintulot, joten järjestelmä on helpompi suunnitella RF-kohinaa vastaan.

Komparaattorien TLV7011-sarja on tarkoitettu nanovirtojen jännitevertailuun. Niiden vasteaika on jopa 260 nanosekuntia, vaikka virtaa kuluu 50 prosenttia vähemmän kuin kilpailevilla komparaattoreilla.

Lue lisää komponenttien spekseistä, sekä tarjolla olevista työkaluista TI:n sivuilta: TLV9061-vahvistin ja TLV7011-komparaattorit.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template