JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

0,64 neliömilliä ovat kooltaan Texas Instrumentsin uudet operaatiovahvistimet ja vähävirtaiset komparaattorit. TLV9061-vahvistin ja TLV7011-komparaattorit ovat samalla ensimmäiset uuden X2SON-kotelon toteutukset markkinoilla.

Uutuuksien käyttökohteet löytyvät tietysti kaikista sovelluksista, joissa pieni koko ja edullinen hinta ovat tärkeitä kriteereitä. Tällaisiin kuuluvat IoT-laitteet, kännykät, puettava elektroniikka, sekä lukuisat akkukäyttöiset laitteet.

TLV9061-vahvistimen vahvistuskaistaleveys pm 10 megahertsiä. Pienestä koosta huolimatta siihen on integroitu EMI-suodintulot, joten järjestelmä on helpompi suunnitella RF-kohinaa vastaan.

Komparaattorien TLV7011-sarja on tarkoitettu nanovirtojen jännitevertailuun. Niiden vasteaika on jopa 260 nanosekuntia, vaikka virtaa kuluu 50 prosenttia vähemmän kuin kilpailevilla komparaattoreilla.

Lue lisää komponenttien spekseistä, sekä tarjolla olevista työkaluista TI:n sivuilta: TLV9061-vahvistin ja TLV7011-komparaattorit.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template