JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kotiteatteri ei ole mitään, mikäli kuvaa ei tuota humiseva ja huoneen sisäilmaa tehokkaasti lämmittävä projektori. No, ainakaan kuvan tarkkuudesta ei enää tarvitse tinkiä. Ensimmäisen 4K-projektorin esitteli Sony jo vuonna 2012, mutta tähän asti ne ovat monen mielestä olleet liian kalliita. Ehkä nyt aika on kypsä.

LG esitteli oman 4K-projektorinsa CES-messuilla tammikuussa ja nyt Epson esittelee ISE 2018 -messujen avajaispäivänä ensimmäisen oman projektorinsa, jossa on natiivi 4K-alkuperäistarkkuus. EB-L12000Q -projektori on tehokas 12000 lumenin 3LCD-laserprojektori, joka on suunniteltu ennen kaikkea laadukkaisiin vuokrajärjestelmiin tai kiinteisiin asennuksiin.

Uusi projektori tulee markkinoille samaan aikaan rinnakkaismalli EB-L20000U:n kanssa, joka on Epsonin ensimmäinen laite suosittuun 20000 lumenin kompaktien WUXGA-projektorien tuoteryhmään. Molemmat mallit on koteloitu niin, että ne sopivat standardien mukaisiin teräsputkikehikoihin.

Entäpä se hinta? Tähän asti 4K-projektorien hintahaarukka on ollut 1500 eurosta ylöspäin, ylärajan hilautuessa välillä erittäin ylös. Laadukkaista on joutunut maksamaan useamman tonnin. Epson ei uutuutensa hintaa vielä kerro, mutta myyntibuumi alkaa, kun alitetaan noin tuhannen euron kipuraja.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla
täällä
.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta
www.embeddedconference.fi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

GDPR tulee – oletko valmis?

Tietoturva on parhaimmillaankin ikävä tehtävä: Keinot toteuttaa se ovat kalliita, vievät aikaa ja lisäävät energiankulutusta. Samalla kyse on olennaisesta tekijästä, kun laitteita liitetään yhteen osana Teollisuus 4.0.-, esineiden internet- tai pilvitekniikoita. Tietoturva määritellään uudessa EU-direktiivissä GDPR.

Lue lisää...
 
ETN_fi Kanadalaislasten vuoro oppia koodaamaan micro:bit-korteilla. https://t.co/0iVaMmV1zs
13hreplyretweetfavorite
ETN_fi Nopeaa wifiä metrossa? 1.25Gbps Wi-Fi for tube trains https://t.co/2kXcuq8RsZ
ETN_fi RT @nokia: Nokia and China Unicom deploy AirGile cloud-native core network to enable new #VoLTE and #VoWiFi services in China. The network…
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
 
 

ny template