JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kotiteatteri ei ole mitään, mikäli kuvaa ei tuota humiseva ja huoneen sisäilmaa tehokkaasti lämmittävä projektori. No, ainakaan kuvan tarkkuudesta ei enää tarvitse tinkiä. Ensimmäisen 4K-projektorin esitteli Sony jo vuonna 2012, mutta tähän asti ne ovat monen mielestä olleet liian kalliita. Ehkä nyt aika on kypsä.

LG esitteli oman 4K-projektorinsa CES-messuilla tammikuussa ja nyt Epson esittelee ISE 2018 -messujen avajaispäivänä ensimmäisen oman projektorinsa, jossa on natiivi 4K-alkuperäistarkkuus. EB-L12000Q -projektori on tehokas 12000 lumenin 3LCD-laserprojektori, joka on suunniteltu ennen kaikkea laadukkaisiin vuokrajärjestelmiin tai kiinteisiin asennuksiin.

Uusi projektori tulee markkinoille samaan aikaan rinnakkaismalli EB-L20000U:n kanssa, joka on Epsonin ensimmäinen laite suosittuun 20000 lumenin kompaktien WUXGA-projektorien tuoteryhmään. Molemmat mallit on koteloitu niin, että ne sopivat standardien mukaisiin teräsputkikehikoihin.

Entäpä se hinta? Tähän asti 4K-projektorien hintahaarukka on ollut 1500 eurosta ylöspäin, ylärajan hilautuessa välillä erittäin ylös. Laadukkaista on joutunut maksamaan useamman tonnin. Epson ei uutuutensa hintaa vielä kerro, mutta myyntibuumi alkaa, kun alitetaan noin tuhannen euron kipuraja.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
15hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template