JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Strategy Analytics on saanut valmiiksi viime vuoden viimeisen neljänneksen älypuhelintilastot ja niistä löytyy pari yllätys. Ensinnäkin se, että kappalemääräisesti loka-joulukuussa myytiin 8,8 prosenttia vähemmän puhelimia kuin vuotta aikaisemmin. Ja toiseksi se, että Apple nousi taas vuoden lopulla suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi.

Apple onnistui myymään loka-joulukuussa 77,3 miljoonaa iPhonea, mikä on noin miljoona puhelinta viimevuotista vähemmän. Samaan aikaan Samsungin laitemyynti putosi yli kolmen miljoonan laitteen verran. iPhone veti joulusesonkina selvästi paremmin kuin Samsungin Galaxy-mallit.

Koko vuoden tilastoissa Samsung toki oli selvä ykkönen 317,5 miljoonalla myydyllä luurilla. Apple lukema koko vuoden osalta oli 215,8 miljoonaa. Yritysten markkinaosuudet kirjattiin näin 21,1 ja 14,3 prosentiksi.

Kolmanneksi suurin oli entiseen tapaan Huawei, joka myi viime vuonna 153 miljoonaa älypuhelinta. Se tarkoitti 10,1 prosentin markkinaosuutta. OPPO-puhelimia myytiin 118 miljoonaa kappaletta ja Xiaomia 91,3 miljoonaa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
15hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template