JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nyt se on sitten virallista: Windows Phone on alustana kuollut ja kuopattu. Microsoft on vahvistanut, ettei Windows Phone enää saa minkäänlaisia päivityksiä edes Insider-ohjelman puitteissa.

Asiasta ilmoitti Microsoft Insider -ohjelman päällikkö Brandon LeBlanc Twitterissä. Windows Phone -käyttäjät ovat pettyneet paitsi päätökseen, myös siihen että ilmoitus tehdään vain Twitterissä.

Kovin iso ongelma Microsoftin päätös ei ole. Tällä hetkellä Windows 10 Mobilen markkinaosuus kirjataan nollaksi prosentiksi. Alustalle tuodaan ensi vuoteen asti tietoturvapäivityksiä, mutta uusia toimintoja tai sovelluksia ei kannata odottaa.

Microsoftin mobiiliversion kuolema tapahtuu melko tarkalleen sietsemän vuotta sen jälkeen, kun älypuhelinmarkkinoita vuosia hallinnut Nokia valitsi alustan tulevien älypuhelimiensa käyttöjärjestelmäksi. Samalla Nokia hylkäsi Androidin, joka tällä hetkellä pyörittää 85-90 prosenttia maailman älypuhelimista.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template