JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Digitimes Research kertoo, että Apple kehittää tällä hetkellä peräti neljää uutta iPhone-mallia. Yleensä laitos on tiedoissaan lähellä oikeaa, sillä ne tulevat suoraan laitevalmistajilta. Nyt näyttä siltä, että iPhonen näytön koko kasvaa selvästi tänä vuonna.

Digitiles Researchin mukaan Apple työstää kahta uutta LCD-näytöllä mallia sekä kahta uutta OLED-näytöllistä versiota. OLED-näytön Apple toi ensimmäistä kertaa käyttöön uusimman iPhone X -mallin kohdalla.

Työn alla olevilla LCD-malleissa näyttöjen koot ovat 5,7-5,8 ja 6,0-6,1 tuuma. OLED-näyttöisissä laitteissa puolestaan 6,0-6,1 ja peräti 6,4-6,5 tuumaa. Digitimes Researchin mukaan Apple tuo todennäköisimmin tarjolla kaksi LCD-mallia sekä 6,4-6,5-tuumaisen OLED-version. Kaikissa malleissa olisi laitoksen mukaan langaton lataus ja 3D-kasvuntunnistus.

Näiden huippumallien lisäksi Apple työstää uutta, hieman edullisempaa mallia iPhone SE:n tapaan. Sitä Face ID -tunnistus puuttuisi. Volyymituotantoon tämä malli olisi menossa jo toisella neljänneksellä ja sen julkinen esittely tapahtuu touko-kesäkuussa.

Apple voi toki muuttaa vielä suunnitelmansa, mutta toisaalta tänä vuonna julkistettavien uusien mallien kehitys on jo pitkällä. Näyttää siltä, että iPhone-puhelimien näyttöjen koko on selvästi kasvamassa. Tähän asti suurin fyysinen näyttö on iPhone X:n 5,8 tuumaa.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template