JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Digitimes Research kertoo, että Apple kehittää tällä hetkellä peräti neljää uutta iPhone-mallia. Yleensä laitos on tiedoissaan lähellä oikeaa, sillä ne tulevat suoraan laitevalmistajilta. Nyt näyttä siltä, että iPhonen näytön koko kasvaa selvästi tänä vuonna.

Digitiles Researchin mukaan Apple työstää kahta uutta LCD-näytöllä mallia sekä kahta uutta OLED-näytöllistä versiota. OLED-näytön Apple toi ensimmäistä kertaa käyttöön uusimman iPhone X -mallin kohdalla.

Työn alla olevilla LCD-malleissa näyttöjen koot ovat 5,7-5,8 ja 6,0-6,1 tuuma. OLED-näyttöisissä laitteissa puolestaan 6,0-6,1 ja peräti 6,4-6,5 tuumaa. Digitimes Researchin mukaan Apple tuo todennäköisimmin tarjolla kaksi LCD-mallia sekä 6,4-6,5-tuumaisen OLED-version. Kaikissa malleissa olisi laitoksen mukaan langaton lataus ja 3D-kasvuntunnistus.

Näiden huippumallien lisäksi Apple työstää uutta, hieman edullisempaa mallia iPhone SE:n tapaan. Sitä Face ID -tunnistus puuttuisi. Volyymituotantoon tämä malli olisi menossa jo toisella neljänneksellä ja sen julkinen esittely tapahtuu touko-kesäkuussa.

Apple voi toki muuttaa vielä suunnitelmansa, mutta toisaalta tänä vuonna julkistettavien uusien mallien kehitys on jo pitkällä. Näyttää siltä, että iPhone-puhelimien näyttöjen koko on selvästi kasvamassa. Tähän asti suurin fyysinen näyttö on iPhone X:n 5,8 tuumaa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
15hreplyretweetfavorite
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
 
 

ny template