JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Digitimes Research kertoo, että Apple kehittää tällä hetkellä peräti neljää uutta iPhone-mallia. Yleensä laitos on tiedoissaan lähellä oikeaa, sillä ne tulevat suoraan laitevalmistajilta. Nyt näyttä siltä, että iPhonen näytön koko kasvaa selvästi tänä vuonna.

Digitiles Researchin mukaan Apple työstää kahta uutta LCD-näytöllä mallia sekä kahta uutta OLED-näytöllistä versiota. OLED-näytön Apple toi ensimmäistä kertaa käyttöön uusimman iPhone X -mallin kohdalla.

Työn alla olevilla LCD-malleissa näyttöjen koot ovat 5,7-5,8 ja 6,0-6,1 tuuma. OLED-näyttöisissä laitteissa puolestaan 6,0-6,1 ja peräti 6,4-6,5 tuumaa. Digitimes Researchin mukaan Apple tuo todennäköisimmin tarjolla kaksi LCD-mallia sekä 6,4-6,5-tuumaisen OLED-version. Kaikissa malleissa olisi laitoksen mukaan langaton lataus ja 3D-kasvuntunnistus.

Näiden huippumallien lisäksi Apple työstää uutta, hieman edullisempaa mallia iPhone SE:n tapaan. Sitä Face ID -tunnistus puuttuisi. Volyymituotantoon tämä malli olisi menossa jo toisella neljänneksellä ja sen julkinen esittely tapahtuu touko-kesäkuussa.

Apple voi toki muuttaa vielä suunnitelmansa, mutta toisaalta tänä vuonna julkistettavien uusien mallien kehitys on jo pitkällä. Näyttää siltä, että iPhone-puhelimien näyttöjen koko on selvästi kasvamassa. Tähän asti suurin fyysinen näyttö on iPhone X:n 5,8 tuumaa.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla
täällä
.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta
www.embeddedconference.fi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

GDPR tulee – oletko valmis?

Tietoturva on parhaimmillaankin ikävä tehtävä: Keinot toteuttaa se ovat kalliita, vievät aikaa ja lisäävät energiankulutusta. Samalla kyse on olennaisesta tekijästä, kun laitteita liitetään yhteen osana Teollisuus 4.0.-, esineiden internet- tai pilvitekniikoita. Tietoturva määritellään uudessa EU-direktiivissä GDPR.

Lue lisää...
 
ETN_fi Kanadalaislasten vuoro oppia koodaamaan micro:bit-korteilla. https://t.co/0iVaMmV1zs
13hreplyretweetfavorite
ETN_fi Nopeaa wifiä metrossa? 1.25Gbps Wi-Fi for tube trains https://t.co/2kXcuq8RsZ
ETN_fi RT @nokia: Nokia and China Unicom deploy AirGile cloud-native core network to enable new #VoLTE and #VoWiFi services in China. The network…
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
 
 

ny template