JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Intel on esitellyt ensimmäiset kahdeksannen polven Core-prosessorinsa. Yhtiön mukaan läppäreihin ja ultrakannettaviin tulee 40 prosenttia lisää suoritustehoa. Prosessoriydinten määrä kasvaa kaksinkertaiseksi.

Ensimmäiset 8. Polven Coret ovat U-sarjan suorittimia. Viime vuonna niissä oli kaksi ydintä, jotka suorittivat neljää säiettä rinnan. Uusissa prosessoreissa neljä ydintä laskee kahdeksaa säiettä.

Prosessorit perustuvat samaan Kaby Lake -arkkitehtuuriin, vaikka Intel sanoo "virkistäneensä" sitä. Jo viime vuoden Kaby Lake oli vain päivitys Skylake-arkkitehtuuriin ja kaikki kolme viimeisintä polvea valmistetaan 14 nanometrin prosessissa.

Intel on tuomassa pöytäkoneiden 8. Polven Core-prosessorit tarjolle myöhemmin syksyllä. Näihin odotetaan kuutta prosessoriydintä ja 12 säiettä. Odotettavissa on sekin, että osa 8. Polven Core-piireistä siirtyy jo 10 nanometrin prosessiin.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template