JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Intel on esitellyt ensimmäiset kahdeksannen polven Core-prosessorinsa. Yhtiön mukaan läppäreihin ja ultrakannettaviin tulee 40 prosenttia lisää suoritustehoa. Prosessoriydinten määrä kasvaa kaksinkertaiseksi.

Ensimmäiset 8. Polven Coret ovat U-sarjan suorittimia. Viime vuonna niissä oli kaksi ydintä, jotka suorittivat neljää säiettä rinnan. Uusissa prosessoreissa neljä ydintä laskee kahdeksaa säiettä.

Prosessorit perustuvat samaan Kaby Lake -arkkitehtuuriin, vaikka Intel sanoo "virkistäneensä" sitä. Jo viime vuoden Kaby Lake oli vain päivitys Skylake-arkkitehtuuriin ja kaikki kolme viimeisintä polvea valmistetaan 14 nanometrin prosessissa.

Intel on tuomassa pöytäkoneiden 8. Polven Core-prosessorit tarjolle myöhemmin syksyllä. Näihin odotetaan kuutta prosessoriydintä ja 12 säiettä. Odotettavissa on sekin, että osa 8. Polven Core-piireistä siirtyy jo 10 nanometrin prosessiin.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template