JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Esimerkiksi Applen uusi iPhone 6s hyödyntää huippunopeita LPDDR4-piirejä työmuistinaan. Sekin jää pian auttamattoman hitaaksi, kun valmistajien tarjolle tulee seuraavan polven LPDDR5-muisti.

EDA-talo Cadence Design Systems on julkistanut ensimmäisen muistimalli tuleville LPDDR5-piireille. Kyse on verifiointi-IP:Stä, jonak avulla suunnittelijat voivart varmistaa, että heidän suunnittelunsa on JEDECin standardin mukainen.

Valmiin LPDDR5-muistimallin käyttö pienentää virheiden riskejä ja uudelleen suunnittelun tarvetta. Tämä on erityisen tärkeää kännykkätuotteissa, joissa tuotannon aloittamisen viivästyminen voi merkitä uuden huippumallin floppaamista tai ainakin merkittävästi pienempiä myyntilukuja.

LPDDR5-muisteja tullaan käyttämään seuraavan polven älypuhelimissa ja myös palvelinkoneissa. Arvioiden mukaan ensimmäiset LPDDR5-muistia hyödyntävät älypuhelimet voisivat tulla markkinoille jo ensi vuoden lopulla.

Toistaiseksi kukaan valmistaja ei ole kertonut LPDDR5-piiriensä aikatauluista.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template