JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Red Hat tunnetaan erittäin vakaista, yritys- ja palvelinpuolella käytettävistä linux-alustoistaan. Nyt yhtiö haluaa mukaan älypuhelimien sovelluskisaan. Tähtäimessä ovat edelleen yritykset ja kumppanina suurin älypuhelinvalmistaja Samsung.

Yhtiöiden strategisen liittoutuman tarkoituksena on toimittaa seuraavan sukupolven mobiiliratkaisuja yrityksille. Liittoutuma perustuu yritysten yhdistetyille vahvuuksille – Samsungin mobiililaitteiden tuoteportfolioon sekä Red Hatin avoimeen lähdekoodiin perustuviin middleware-, mobiili- ja pilvitekniikohin.

Tulevat sovellukset perustuvat Red Hatin uuteen RHMAP-alustaan (Red Hat Mobile Application Platform). Tavoitteena on kehittää sovelluksia esimerkiksi kenttä- ja asiakaspalveluun, varastonhallintaan, hinnoitteluun sekä tilauksiin ja laskutukseen. Sovellukset muovaillaan siten, että ne voidaan mukauttaa ja räätälöidä kunkin organisaation omiin tarpeisiin ja ne voidaan integroida tyypillisiin yritysjärjestelmiin.

RHMAP-alustalla on mahdollista kehittää natiivisovelluksia niin Androidille, iOS:lle, Windows Phonelle kuin Blackberryllekin. Lisäksi RHMAP:lla voidaan kehittää normaaleja webbisovelluksia ja HTML5-sovelluksia.

Moni varmaan toivottaisi Red Hatin tervetulleeksi myös mobiililaitteiden käyttöjärjestelmien kisaan, mutta tämä on liian kaukana yhtiön filosofiasta.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Teollisella internetillä vauhtia MRO-prosesseihin

Teollista internetiä (IIoT) käyttämällä voidaan parantaa ei-tuotannollisiin hankintoihin liittyviä MRO-prosesseja (Maintenance, Repair, Operating) eurooppalaisen Teollisuus 4.0 -ohjelman määrittämissä raameissa. Artikkelissa luodaan katsaus eräisiin IIoT-teknologioihin ja sovelluksiin, jotka ovat avainasemassa tässä murroksessa. (Artikkelin 1-osa ilmestyi marraskuussa.)

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template