JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Linus Torvalds tunnetaan välillä kärkkäästä kielenkäytöstään. Erityisesti linux-ytimen kehittäjien keskustelualueella moni on saanut kuulla kunniansa käyttöjärjestelmän keksijältä. Tämä on myös ainoa asia, jota Torvalds urallaan katuu.

Torvalds paljasti asian keskustelussa LinuxCon Europe -tapahtumassa. Hän myönsi, että joskus terävä kieli on karkottanut kehittäjiä tiehensä. Eikä suhteita pysty niin helposti korjaamaan.

Sen sijaan ytimeen liittyviä teknisiä päätöksiä hän ei kadu. - Tekniset ratkaisut, vaikka ne olisivat päin honkia - ja moni on ollut - voidaan aina korjata myöhemmin, Torvalds kertoi.

Teknisistä ongelmista ja Torvaldsin teräväkielisyydestä huolimatta linux-kehittäjät ovat onnistuneet luomaan parasta mahdollista tekniikkaa. Ja tämä on aina tärkein päämäärä, Torvalds muistutti.

Torvalds myös muistutti, ettei linuxin kehitysvauhti ole alkuajoista hidastunut. Edelleen jokaiseen uuteen versioon tuodaan noin 10 tuhatta korjausta yli tuhannelta kehittäjältä.

Lisää Torvaldsin mietteitä löytyy Torvaldsin videoidusta haastattelusta.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Ajoneuvoista voidaan tehdä tietoturvallisia

Tulevaisuudessa V2I- (vehicle to infrastructure) ja V2V-yhteydet (vehicle to vehicle) saavat rinnalleen V2X-tietoliikenteen (vehicle to everything). Kyse on miljardin dollarin markkinoista, joka kiinnostaa kuluttajaakin yhä enemmän. Yksi tavoite V2X-yhteyksissä on vähentää onnettomuuksia informaation vaihdon avulla.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2