JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Linus Torvalds tunnetaan välillä kärkkäästä kielenkäytöstään. Erityisesti linux-ytimen kehittäjien keskustelualueella moni on saanut kuulla kunniansa käyttöjärjestelmän keksijältä. Tämä on myös ainoa asia, jota Torvalds urallaan katuu.

Torvalds paljasti asian keskustelussa LinuxCon Europe -tapahtumassa. Hän myönsi, että joskus terävä kieli on karkottanut kehittäjiä tiehensä. Eikä suhteita pysty niin helposti korjaamaan.

Sen sijaan ytimeen liittyviä teknisiä päätöksiä hän ei kadu. - Tekniset ratkaisut, vaikka ne olisivat päin honkia - ja moni on ollut - voidaan aina korjata myöhemmin, Torvalds kertoi.

Teknisistä ongelmista ja Torvaldsin teräväkielisyydestä huolimatta linux-kehittäjät ovat onnistuneet luomaan parasta mahdollista tekniikkaa. Ja tämä on aina tärkein päämäärä, Torvalds muistutti.

Torvalds myös muistutti, ettei linuxin kehitysvauhti ole alkuajoista hidastunut. Edelleen jokaiseen uuteen versioon tuodaan noin 10 tuhatta korjausta yli tuhannelta kehittäjältä.

Lisää Torvaldsin mietteitä löytyy Torvaldsin videoidusta haastattelusta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template